Парите ли са най-важното нещо за жените?

Не, не са баш най-важното нещо, но безапелационно си делят първото място, с каквото друго качество най-много ги интересува в един мъж, било то визия, отношение, интелект и т.н. Истината е, че жената винаги ще избере по-богатия мъж, защото парите са "качество", заради което много по-лесно се преглъщат кусурите. И бедните и богатите пърдят, но вероятно в мезонета не мирише толкова много, колкото в гарсониерата.

Външният вид на жените ли е най-важното нещо за мъжете?

Не, не е баш най-важното нещо, но безапелационно си дели първото място с това тя да не е спала с две хиляди души и по възможност да не е напълно луда. Тук истината е, че мъжът винаги ще избере по-красивата жена, защото е много по-лесно да се примириш с всичко, което не ти харесва, когато тя е безобразно красива.

Мъжете само за секс ли мислят?

Не изцяло, но понеже имаме по-голямо количество тестостерон от жените, мислим доста повече за секс. Иначе е нормално, когато тя си е сложила сто снимки с разгърдено деколте и още сто с чупка в кръста, той да й говори за секс, а не за литература.

Съществува ли истинско приятелство?

Естествено, че съществува, просто е изключително трудно за намиране и съхранение. Главната съставка е това и двамата да са на едно и също положение. Няма как единият да е много красив и да се радва на изобилие от женско внимание, другия да е точна противоположност на това и приятелството им да процъфтява. Колкото и да си над нещата, когато някой те превъзхожда многократно, неизбежно ще се породи завист и дразнение. А приятелство, в което има завист, не е приятелство.

Съществува ли вечна любов?

Нека бъде ясно - това, че Мими и Цецо са си написали статуси, че ще се обичат завинаги, а след две седмици са скъсали и са си намерили нови гаджета, не значи, че вечната любов не съществува. Да, мога да ви дам за пример популярните кадри, на които баба и дядо се държат за ръка, но това не е толкова показателно. Замислете се дали родителите ви биха ли спрели някога да ви обичат? А вие тях? Ето на, вечната любов съществува! Ааа, това, че е малцина си срещат сродната душа, е съвсем, ама съвсем друга тема.

Какво точно е кармата?

Кармата не е третият закон на Нютон и не означава, че на всяко действие има равно по сила противодействие. Кармата е разплащателната система на Вселената. Тя взема изпратеното от вас и го връща по начин, който най-много й допада. Тоест, ако изневерите, не е задължително да ви се върне чрез изневяра, защото на вас може грам да не ви пука за такива неща. Може например да ви уволнят. Едно е сигурно. Всичко се връща двойно.

П.П. Важи и за хубавите неща.

Богатите по-щастливи ли са?

Парите не означават абсолютно нищо, ако си сам като куче. Най-щастливите хора на света не са милиардерите, а са онези, които имат с кого да споделят всичко. Иначе да, по-добре е да плачеш в Бентли, отколкото в Москвич, но най-добре да не плачеш.

Вярно ли е, че като си покажеш емоциите ще отблъснеш човека отсреща?

Абсолютно не. Това може да изплаши и откаже само човек, който не ви иска или не е сигурен, че ви иска. Не можете да стреснете някой, който наистина ви желае, просто като си демонстрирате симпатиите. Това са глупости и митове. Смело си казвайте всичко, пък каквото има да става, ще стане.

Хората променят ли се?

Не. Може да имат разни проблясъци, но в никакъв случай не се променят окончателно. Клишетата са клишета, защото са истина. Вълкът кожата си мени, но нрава не.

Не искате тези, които ви искат, а тези, които искате, не искат вас. Защо се получава така?

Удивително просто е. Целите се над нивото си. Няма как мъж, който се вози с метрото, да стане гадже с жена, чието бивше гадже е било с неограничени финансови възможности. Просто няма как да се случи. Възможно е да му върже инцидентно, но не и да постигне нещо трайно. И няма как жена да бъде с мъж, който е умен, добре изглеждащ, с чувство за хумор, амбициозен и т.н. и т.н. и т.н., без тя да изглежда прекрасно.

Общо взето, за да получите това, което искате, трябва да вдигнете нивото. Мъжете - като се развиват и правят пари, жените - като се поддържат. Тоест да ходят на фитнес и да се грижат за тялото си, а не да си правят маникюра по два пъти в седмицата. Не, че има лошо, ама мъжете харесваме задници, а не ноктопластики.

Има ли извънземни?

Разбира се, че има. Вселената е повече от огромна. Представете си един пълен басейн с олимпийски размери. Планетата земя е само една капчица в този басейн. Може би дори е и по-голяма, но е необходимо да бъда 100% акуратен в мащабите. Невъзможно е ние да сме единствените живи организми в цялата Вселена. Просто извънземните не искат да общуват с нас, защото сме идиоти.