Най-добре пазената тайна за красота не може да се открие в магазина за козметика или козметичния салон. Не съществува крем, серум, лосион, шампоан, масло или каквото и да било друго средство за локална употреба, което да възстанови в дълбочина увредените кожа и коса. Нещо повече – козметиката е наистина ефективна, само ако употребата й се комбинира с нутрикозметика. Това означава, че паралелната употреба на козметични и нутрикозметични продукти, може да направи чудеса за вас, без да се налага да се подлагате на безумни процедури, които са не само скъпи, но понякога – и доста опасни.

Кои са опорните точки на красотата?

Колкото и грижи да полагате за външния си вид, ако косата и кожата ви са в лошо състояние, усилията ви ще останат напразни. Сухата, набръчкана кожа, загубила тена и свежестта си, и безжизнената, оредяла коса не са приятни за никого. Затова, за да запазите младежкото си излъчване, е важно да поддържате кожата и косата в перфектен вид. Най-сигурният начин да го постигнете, е с помощта на нутрикозметичните природни добавки!

Как нутрикозметиката помага?

Нутрикозметиката е съвременно направление в козметиката, което залага на вътрешната подкрепа. Нутрикозметичните продукти се приемат вътрешно, като осигуряват необходимите на кожата и косата елементи, подхранват организма на клетъчно ниво и оказват мощно подмладяващо, укрепващо и регенериращо действие. Те не са лекарствени препарати и не предизвикват нежелани странични ефекти. 

Омега 3: нова ера за красотата!

Омега-3 полиненаситени мастни киселини представляват есенциални мастни киселини с огромно значение за човешкото здраве. Двете основни омега-3 мастни киселини са ейкозапентаеновата киселина (ЕРА) и докозахексаеновата киселина (DHA), чиито най-пълноценни източници са студеноводните риби и морските дарове, като скариди, миди, раци и др.

Омега-3 са на върха на класацията за „добри” мазнини, затова ежедневното им набавяне е от огромно значение за нашето здраве и начина, по който се чувстваме и изглеждаме.

Едва ли има човек, който да не е чувал колко полезни са омега-3 за сърдечно-съдовата система, костите, нивата на кръвното налягане, паметта, концентрацията, психо-емоционалният комфорт и зрението. Онова, което е по-слабо известно обаче, е въздействието на тези есенциални мастни киселини върху кожата, косата и ноктите.

В резултат от ограничената консумация на риба и морски дарове, дефицитът на EPA и DHA е често срещано явление по нашите географски ширини. А за да се набавят необходимите количества омега-3, е необходимо консумацията на риба и морски дарове да бъде почти ежедневна, което трудно би се случило. Затова най-сигурният начин да набавим на тялото омега-3, е чрез храната, в комбинация с висококачествени хранителни добавки.

RxOmega-3 Mini-Gels – нов живот за кожата, косата и ноктите!

RxOmega-3 Mini-Gels е висококачествен канадски продукт, източник на рибено масло от аншоа, сардина и/или скумрия, което не съдържа вредни химически вещества и замърсители. RxOmega-3 Mini Gels има защитен фармацевтичен стандарт, а благодарение на специалната технология Enteripure™, всяка софтгел капсула осигурява така ценните 500 - 1000 mg дневни дози от ЕРА и DHA! За разлика от много други продукти с омега-3, предлагани на пазара, RxOmega-3 Mini Gels гарантира 100% усвояване и максимално полезно действие върху кожата и косата!

Рибеното масло в RxOmega-3 Mini-Gels е молекулярно дестилирано и максимално пречистено. Усвоява се бързо и лесно, и не предизвиква стомашен дискомфорт.

Как действа RxOmega-3 Mini-Gels?

Прави косата гъста, лъскава и блестяща. Подхранва космените фоликули и възстановява влагата в косъма. Успокоява лющещия се скалп, противодейства на пърхота и намалява косопада. Ускорява растежа на косата.

Освежава, изглажда и хидратира кожата в дълбочина. Намалява нивата на хронично възпаление в тялото и по този начин повлиява и състоянието на кожата, като й въздейства успокояващо, особено в случаите на акне и други кожни раздразнения. Естествен овлажнител.

Поддържа доброто настроение. Множество проучвания са доказали ползите от омега-3 срещу депресия, тревожност, чести промени в настроението, хиперактивност с дефицит на внимание и др. Редовният прием на чистото рибено масло RxOmega-3, ще доведе до значителни подобрения в усещането за благополучие, ще подобри настроението ви и ще ви помогне да се чувствате по-спокойни.

Облекчава менструалните болки. Милиони жени ежемесечно са подложени на стомашен дискомфорт и мъчителни спазми. В медицинските среди, това състояние е известно като дисменорея. Провокирано е от силните контракции на матката, причинени от простагландините – специфичните химикали в тялото, причиняващи болка и възпаление. Силните противовъзпалителни свойства на RxOmega-3 спомагат за намаляване действието на простагландините и успокояване на тези менструални болки.

RxOmega-3 Mini Gels е източник на рибено масло с много високо качество, което притежава следните характеристики:

• Получено е от дълбоководни риби!

• Използваната за него суровина е прясна!

• Молекулярно пречистено е!

• Има защитен фармацевтичен стандарт!

• Не съдържа консерванти и стабилизатори!

RxOmega-3 Mini Gels е оригинален продукт на компания Natural Factors, Canada!

Търсете в аптеките или поръчайте онлайн с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ТУК!

За повече информация: 02/9530583

www.revita.bg