Музиката винаги е общувала с вътрешния ми свят с една лекота и често определен текст се свързва с мен и отключва осъзнавания, които ми помагат да се движа към себе си и другия. За тази статия се вдъхнових от една песен, която ме замисли, че често имаме склонността да не приемаме пълните проявления на дадени качества в нашия партньор, които в същото време желаем и са важни за нас.

 

Припомних си, че лятото, когато бяхме с компания, се ядосах на моя приятел, че иска да преплете идеите и желанията на групата, за да бъдем заедно, вместо да си правим каквото искаме и да следваме само личните си нужди. В същото време искам партньора до мен да бъде съобразителен, приятелски настроен и да се вслушва в нуждите на другия.

Сякаш ми се иска да мога да включвам или изключвам дадено качество, спрямо ситуацията или настроението ми. Вярвам, че другия си носи своя автентична природа и имаме избора да изберем да се свържем с тази природа, която вътрешния ни свят цени. Вярвам, че след това е нужно да подкрепим избора си с тялото си и да прегърнем пълния пакет на проявление.

Днес те каня да погледнеш отново партньора си и да се запиташ виждаш ли, почиташ ли в другия качествата, които са важни за теб в тяхната пълнота, в различните им проявления?

Този поглед може да трансформира доста трудни ситуации между теб и другия. Внася в тях повече толерантност, гъвкавост и спокойствие. Разширявате и ти позволява с повече лекота да погледнеш на ситуации, които преди това са те напрягали. Вярвам, че подхранващата обич вижда и се свързва с радостта от съществуването на качество, което е важно за теб и позволява на другия да го проявява в пълната му форма и не само когато на теб ти се иска. Вярвам, че подхранващата обич е мъдра в избора си, а не глупава и наивна да иска другия да бъде всичко.

Бъди вдъхновяваща жена,

Марина

Марина Байрактарова е Консултант по женственост и връзки, любовен психолог. Тя събужда сърцата на жените за обич, помага им по пътя на свързването със себе си и другия,  за да привлекат и изберат подходящия за тях партньор и да изградят подхранващ съюз, в който да почитат автентичната си женска природа.

П.П  Сподели на близките на сърцето си и бъди част от жените, които вдъхновяват жени.

П.П Още полезни и топли насоки за връзката с другия може да чуеш на БЕЗПЛАТНАТА ми лекция „7 тайни за вдъхновяваща връзка“ на 13 Януари (Сряда), 19:30-21:30 на ул. Отец Паисий 53. Нужно е предварително записване на 0899990474 или на [email protected].