Дълго очакваният сняг е вече факт! Ако си от онези хора, които нямат търпение да обуят ските и да атакуват пистите, то вероятно копнееш да дойде уикендът или отдавна планираната ваканция, за да се отдадеш най-накрая на зимни спортове и планински релакс.

За да се насладиш напълно на незабравимо ски приключение, добави към него тези елементи:


Чай и топъл шоколад край камината

Нищо не може да се сравни с блаженството от топлото разпускане в уютна атмосфера след часове на пистата. Освен, че ще те сгрее, огънят ще те накара да се почувстваш наистина спокойна и презаредена.


Сауна и парна баня

Сауната и парната баня са страхотен начин да укрепиш имунитета и мускулатурата си, да премахнеш стреса и излишните токсини.

Топъл басейн и горещо джакузи след ски

Божествената хидротерапия, на която можеш да се насладиш в горещо джакузи е полезна както за кръвното налягане, проблеми със съня и други неразположения, така и оказва благоприятно въздействие за релаксирането на мускулите и сухожилията.

Освен наистина приятно, плуването в топъл минерален басейн е изключително полезно. Чрез магията на минералната вода ще възстановиш тялото си от натоварването, за да атакуваш пистите с пълни сили отново на следващия ден. Заради лековитите свойства на минералната вода, тя се препоръчва силно след спорт. Препоръчваме ти най-топлия открит басейн за 2015 г. – този на хотел Аспа Вила в красивото село Баня край Банско.


Басейнът е единствен по рода си и е с температура 39 градуса, което позволява да му се наслаждавате дори и в най-смразяващите дни. Близостта на хотела до Банско (намира се само на 5 км от първокласния ски курорт) ти позволява да комбинираш ските със SPA и топъл басейн на изключително достъпни цени.

Освен на уникалния басейн, в хотел Аспа Вила можеш да се насладиш и на външно джакузи, парна баня, сауна, SPA процедури и вкусни специалитети в ресторанта на комплекса със специално разработено био меню.

Страхотният топъл минерален басейн е отворен и за външни посетители, които са добре дошли срещу скромен вход, който се заплаща на рецепция.