Мммм... секс в колата. Превключването на висока скорост, докато автомобилът е паркиран напомня за годините, в които сексът е изглеждал забранен. За тези, които не са опитвали този тип сексуално преживяване в гимназията, но имат желание – тези пози ще ви накарат веднага да грабнете ключовете за колата... и половинката, разбира се. Усещането, че могат да ви хванат всеки момент, само ще увеличи тръпката, така че действайте.

Шофьор на задната седалка

Как?
Свалете облегалката на предната седалка и я избутайте максимално напред към таблото. Той може да се облегне на задната седалка с крака върху двете страни на предната, а ти да седнеш с лице към предното стъкло върху него. В зависимост от височината си и вида на колата, може да коленичиш или да сгънеш краката си така, че да се озоват около ханша му. Е, какво чакаш, подкарай го за един тест-драйв.

Вземете мерки за безопасност:
Изключете колата, за да не бъде това последното радостно пътуване в живота ви. Може да си постелите хавлия или кърпа, за да предпазите колата. Останете от страната на пътника, не на шофьора, защото може да натиснете клаксона и да предизвикате „зрителски” интерес.

Защо си струва?
Защото размерът на колата няма значение – какъвто и да е той, удоволствието ви е в кърпа вързано. Когато жената е отгоре, тя определя действията и движенията, а той само си лежи.


Вход от задната седалка

Как?
Най-добрата поза – когато е седнал на пътническата седалка, а ти си отгоре... с гръб към него. Нещо идеално за задно проникване, особено ако краката ти са между неговите. По този начин, контролът е изцяло в твои ръце.

Защо си струва?
Защото жената контролира ритъма и проникването. Освен това G-точката се стимулира още повече, като и той, и тя имат достъп до клитора.


Яб-Юм

Как?
Класическата Яб-Юм тантрическа поза е перфектна за предната седалка. При нея партньорите застават с лице един към друг, като единият е възседнал другия. В познатия вариант седнал в поза лотос е мъжът, а жената е отгоре с крака, обвити около него. Това не е особено удобна поза за кола, но нищо не пречи на по-любопитните да пробват. Той може да седне на пътническата седалка, а тя – върху него.

Защо си струва?
Ако сте паркирали някъде, където няма движение и съответно няма кой да ви види, спокойно може да редувате бавни и бурни страсти. Можете да седите и да се наслаждавате на сливането на телата си. Ако случайно сексуалната енергия започне да намалява, веднага може да раздвижите таза си, за да я усилия отново.
Това е една от най-интимните секс пози, тъй като телата са близо едно до друго и се застанали лице в лице. Тя позволява свобода на ръцете ви, за да погалите партньора и да стимулирате ерогенните си зони. Позата е чудесна за изграждане на връзка и хармония, понеже дишането и емоциите ви са в синхрон.

Съвет: Ти задай темпото. Така проникването е по-активно, а оргазмът – уникално преживяване!

Поиграй си с колана...

Как?
Той е легнал по гръб, а ти връзваш ръцете му над главата с помощта на предпазния колан. Тя скача отгоре... и се наслаждавате до насита.

Защо си струва?
Тази поза е предназначена за жени, които знаят какво искат и как да си го вземат, без извинения. Когато е отгоре, тя може да търка клитора си в неговата тазова кост или да протегне пръсти за допълнителна стимулация.

Източник: SheKnows