Що се отнася до астрологията, Ракът е известен като чувствителен и емоционален, но въпреки това може да му се има безгранично доверие. Този воден знак обаче далеч не се изчерпва само с тези определения, особено ако става въпрос за любовни връзки. Да, нашата срамежливост (може да се каже и екстровертна интровертност) понякога придава на срещите с нас леко старомоден привкус, но ето каква е работата. По отношение на любовта, Раците са или най-сладките хора, които ще срещнеш... или най-лудите. Тези пет особености само се плъзгат по повърхността на истината, за това какво е усещането да имаш връзка с представител на тази зодия: 

1. Анализираме абсолютно всичко 


Бедна ти е фантазията какво е да получиш най-после среща с някого, за когото вече си мечтал месеци наред и да прекараш цялата вечер, съставяйки му психологически портрет на база на всяко едно нещо, излизащо от устата му (понякога и без наистина да чуваш и една думичка). Можем да бъдем изключително наблюдателни, когато пожелаем! Също така, флиртът с Рак чрез съобщения може да бъде много секси, но и най-голямата грешка. Не е наша вината, че прекомерната ти употреба на емотикони ни превръща в Шерлок Холмс – какво, за бога, означава картинка с пингвинче?!

2. Можем да бъдем абсурдно меланхолични

Сами си признаваме, че не понасяме факта, че хората ни считат за емоционални, въпреки че е пределно ясно, че има известна доза истина в това. Дори нещо повече, бившият ми приятел най-добре знае, че аз съм професионалист в наказването след спор чрез мълчание. Когато един Рак се чувства наранен или разстроен, ти със сигурност също ще усетиш това: той или ще се прибере в черупката си, или ще стане нападателен. Не трябва да вземаш това твърде присърце, реагираме идиотски, просто за да се предпазим да не бъдем наранени.

3. Инати сме като магарета

Ядосай ни и се превръщаме в стихия, която може да те помете. Сериозно, когато става въпрос за спорове, винаги ще губиш. Няма значение дали си прав или бъркаш, как подхождаш в ситуацията е решаващият фактор дали ще спиш на дивана през нощта.

4. Обичаме семейството си до смърт

Това си има своите плюсове и минуси, разбира се. Ракът си дава ясна сметка, че семейството е винаги насреща, затова да имаш връзка с нас означава в общи линии да бъдеш осиновен от цялата ни рода. Трябва да си подготвен да обичаш и тях, в противен случай нещата просто няма да се получат. Ако семейството и приятелите ми не харесват някого, с когото се виждам, е малко вероятно да остана дълго с него.

5. Преди всичко – ще направим невъзможното да си щастлив

Когато се влюбим, го усещаме с цялото си същество. Раздаваме се във връзките си изцяло, без никакви резерви. Въпреки че в миналото ни е изигравало лоша шега да бъдем толкова открити и да даваме сърцето си на поднос, не съжаляваме за нищо, защото в крайна сметка животът ни е срещнал с теб.

автор: Мария Георгиева