Едно коледно предложение за предястие, което е страхотно за приготвяне в последния момент. Тази идея не само е вкусна, но ще изненада гостите ви около празничните дни.

Необходими продукти:
Топени сиренца или козе сирене
За планировката:
Шарен пипер
Броколи
Сусам
Чили

Начин на приготвяне:
Нека започнем със счукването на шарения пипер. Слагате го в торбичка и разточвате отгоре с бутилка или точилка. Следващата съставка – няколко розички от броколи, които попарвате и натрошавате, за да се получат мънички топчета, готови за овалване. Тези две съставки заедно със сусама и едро смляното чили смесвате в чиния за панировката. Сиренцата или топките от козе сирене се набучват на клечки – били те коктейлни или за зъби. Овалват се от всички страни в получената смес.
Ефектното поднасяне е в чаша, пълна с морска или обикновена сол, в която елхичките се "засаждат".

Източник: Вкусно с Бети