Какво мислите за пластичната хирургия? Добра ли е или лоша? На теория, хората казват, че душевната красота е важна, но на практика ние виждаме нейната противоположна страна. Погледнете тези снимки и ще се уверите, че пластичната хирургия в Корея е разработена много добре!


Пластичната хирургия в Корея би могла да бъде по-евтина, в сравнение с някои други страни. Въпреки това, вие искате да бъдете сигурни, че ще получите страхотни резултати, независимо от цената или мястото, където планирате своята операция.

Нагласите към пластичната хирургия в Южна Корея стават все по-оптимистични. Като цяло, тя се разглежда като полезна и добра инвестиция в тялото, а не като знак за суета, както на Запад.

Смята се, че модерната корейска жена е разменила майчината и битовата женственост за едно елегантно, добре тонизирано тяло и красиво лице.

За много жени в Корея, пластичната хирургия е не само символична практика при навършване на определена възраст и грижа за себе си, тя служи за осигуряване на значителни печалби в сферата на образованието, брака и кариерата.

Корейците се занимават с пластична хирургия, за да постигнат визия, която се смята за идеална, много по-хубава от постиганата в другите страни. Всяка пета жена е тук ЗА такава процедура.


Всички дами в Корея искат да изглеждат еднакво: светла кожа, малък нос, големи очи и V-образна брадичка.

Външният вид става все по-популярен – имитирайки момче герой от известни корейски и японски анимационни филми и анимации. Картинката за тези мъже включва нос с изразен връх, по-малка ъглова челюст и двойни клепачи. Целта е да се създаде мъж с гладко тяло и момчешки черти на лицето.

В днешно време, както за мъжете, така и за жените, красотата не носи само удоволствие, а и степен на статут в съвременното корейско общество, където първите впечатления оставят трайно въздействие.

Като цяло в Азия, притежанието на добра визия и хубаво лице са като трамплин – те отварят вратите за много от предимствата на живота.