Остават броени дни до Коледа, а вие още не можете да решите, какво да купите? От Dama.bg бързаме да ви помогнем, като ви разкажем, кои са най-добрите подаръци, които можете да направите, за различните зодиакални знаци. Освен това, ако изберете подаръка спрямо зодията на човека, има много по-голяма вероятност да угодите на капризите на някои зодиакални знаци.

Овен (21 март — 20 април)

Представителите на тази зодия са активни, идейни и енергични, обичат изненадите и интересните неща. Затова най-много ще се зарадва на нещо ярко, неочаквано, дори самият подарък да не е много практичен. Овенът обича изненадите, затова може да го зарадвате с необикновени дрехи, на някое интересно приспособление за автомобила, на домашни чехли с терморегулатор.

Телец (21 април — 20 май)

Телецът винаги обръща внимание на качеството, затова се постарайте подаръкът да бъде именно такъв, независимо от цената. Те обичат да притежават нещата, затова биха се зарадвали на поименен подарък. Обърнете внимание на полезните подаръци, защото именно тях Телецът ще хареса, заради практичността им. Ако решите да подарите чанта, то тя трябва да е кожена и качествена, ако е кухненски робот, то нека е проверена и известна марка. Кутия скъпи шоколадови бонбони, красив гоблен, меко одеяло от кашмир – това са сполучливи варианти.

Близнаци (21 май — 21 юни)

Близнаците винаги се стремят към интелектуално развитие и непрекъснато разширяват кръгозора си. Затова за тях би бил чудесен подарък някоя отдавна чакана книга, билети за мастър класове, театър, концерт или някоя настолна игра. Близнаците обичат да канят гости, така че подарък свързан с интериора или полезен кухненски уред биха били от полза за представителите на този зодиакален знак.

Рак (22 юни — 22 юли)

Телецът обича топлината, уюта и красотата. Можете смело да подарите на представителите на този зодиакален знак нещо сантиментално, поименно. Добър избор за подарък ще са красиво плетено одеяло, сантиментални сувенири или различни радващи окото вещи. Добра идея е да купите нещо, което ракът е споменавал, че иска да притежава. Това ще му покаже, че сте запомнили и слушате всяка негова дума.

Лъв (23 юли — 22 август)

Подаръкът за Лъва трябва да е голям и набиващ се на очи. Затова, ако искате истински да зарадвате представителите на този зодиакален знак, недейте да пестите. Ще му допаднат скъпи парфюми, марков часовник, мобилен телефон, таблет, домашен любимец, скъпо бижу, билет за концерт на любима група.

Дева (23 август — 22 септември)

Представителите на този зодиакален знак ще оценят най-силно практичните и полезни подаръци. Няма да ги впечатлите с керамични фигурки, сантиментални колажи и сувенири. По-добре заложете на подаръчен ваучер от любимия им магазин за дрехи, маркова козметика, полезен кухненски робот в домакинството, уред за печене на хляб или кутия с инструменти ще са по-подходящи.

Везни (23 септември — 22 октомври)

Най-добрият избор за Везните ще е нещо елегантно и изискано. Високо биха оценили, ако подаръкът е надписан с техните инициали. Можете да им подарите ваучер за СПА процедури, стилно бельо, скъпа блуза, комплект бижута, бутилка качествен алкохол, скъп парфюм, часовник. И не забравяйте ръчно написаната коледна картичка.

Скорпион (23 октомври — 21 ноември)

Представителите на този зодиакален знак обичат всичко необикновено, уникално, ексклузивно, направено по поръчка специално за тях. Най-важното за Скорпиона е подаръкът да бъде от сърце, а не нещо безполезно, купено и подарено в последния момент. Подарете на Скорпиона халба бира с гравирано пожелание, оригинален калъф за телефона, книга, която трудно се намира, комплект за ароматерапия, скъп телефон или таблет. Представителите на този знак обичат тайнствените истории, така че можете да им подарите колекция DVD-та с филми в този жанр. Безспорен факт е техния сексуалния апетит, затова еротичното бельо също ще е подходящ подарък.

Стрелец (22 ноември — 21 декември)

Стрелецът е много любознателен и постоянно се стреми да разшири кръгозора си и да получава нови впечатления. Затова чудесния подарък за тях е свързан с възможността да опитат нещо ново. Например скок с бънджи или парашут, екзотична екскурзия, сертификат за мастър клас, екипировка за планинарство и почивка на открито

Козирог (22 декември — 19 януари)

Козирозите са работохолици, затова биха оценили практичните и полезни подаръци. Ще им харесат дрехи от естествени и скъпи материали, като например кожени чанта и портмоне, копринен шал, пуловер от кашмир. Козирогът ще се зарадва и на разкошни подаръци, които не би си купил сам, като например антики с висока стойност, всякаква скъпа електроника, билет за концерт или балет. Друг вариант е подаръкът да му помогне да достигне поставена от него цел. Не се съмнявайте, този зодиакален знак винаги има поставена цел, към която се стреми неуморно.

Водолей (20 януари — 18 февруари)

Водолеите харесват всичко, което не се вписва в рамките на стандартното и нормалното. Смело можете да им подарите нещо оригинално, нетрадиционно, да им направите изненада. Весела тениска, фойерверки, уникален калъф за телефона, скокове с парашут, курсове по йога, излет в планината.

Риби (19 февруари — 20 март)

Хората, родени под този зодиакален знак, обичат да наблюдават красотата. Затова подаръка, който смятате да им подарите, трябва на първо място да е красив. Дантелено бельо, скъп пуловер, хубава цифрова камера, парфюм, плюшена играчка, свещи, ароматерапевтичен масаж, бижута, предмети за декориране на дома, пухкава коледна пижама.