Да, истинско бягство. Не просто от скучното ежедневие и досадните задачи, а от заключена стая с тик-такащ часовник, любопитно обзавеждане и... друга историческа обстановка. Вратата зад вас се затваря и попадате в друг свят...

Намираме се в разгара на Студената война. Полковник Иванов е известен военнопрестъпник, отговорен за депортирането, изтезаването и убийствата на хиляди невинни граждани. Имената на бъдещите му жертви се крият в досиета, някъде в неговия офис, които трябва да бъдат намерени. По време на въздушно нападение полковник Иванов и неговата охрана евакуират сградата и намират убежище в подземните си бункери, а гостите ни имат само час да намерят папката с имената и да се спасят от кабинета.

 

 Ще успеете ли... защото предизвикателствата продължават

Красива и известна актриса е намерена мъртва в своя будоар. Голямата
 ѝ тайна е била разкрита от един от любовниците ѝ, а неговата жестокост е взела и своята жертва. Гостите трябва да разкрият тази голяма тайна и да излязат навреме от стаята, преди убиецът да се върне на местопрестъплението.

Ще успеете ли да избягате от Съветския кабинет и от Будоара на мистерията за един час. Ще можете ли да впрегнете цялото си логическо мислене, да напрегнете и последната мозъчна клетка, за да съберете всички улики и да подредите този мистериозен пъзел. Escape Rooms Sofia ви канят да събудите Шерлок Холмс, който спи във вас.

Escape Rooms Sofia е най-новото място за интелигентно забавление в София

което предлага както индивидуално бягство от стаята, така и възможност за креативни тиймбилдинги, тъй като за справяне с предизвикателството гостите трябва да работят в екип и непрекъснато да обменят информация.

За повече информация и резервации:
Адрес: София, ул. „Св. Св. Кирил и Методий” № 126, ет. 2
Телефон: +359(0)2 423 0663
Имейл: [email protected]
Скайп: Escape Rooms Sofia

За резервация изпратете имейл на [email protected] със следната информация: име; броя на участниците; датите, на които биха искали да играят; телефон за връзка.