На 20-ти март в ефира на БНТ1 се завръща сериалът „Под прикритие” с последен пети сезон.

Хитовата продукция ще изненада публиката с неочакван сценарен ход и нови талантливи актьори. На 13-ти март (неделя) от 20:45 часа зрителите ще видят звездите от „Под прикритие” на живо в студио 1 на БНТ. Актьорите, продуцентите и режисьорите на най-добрата криминална сага в България ще се съберат, за да повдигнат завесата на продължението на филма. Снимките на култовия сериал продължават вече няколко месеца.

В пети сезон на ,,Под прикритие" дясната ръка на турския мафиот Фарук Ерол Метин влиза в ролята на ченгето под прикритие, след като Мартин беше разкрит.

В предстоящите епизоди героят на Бойко Кръстанов ще бъде ключова фигура в сериала. За Ерол внедряването в средите на мафията ще бъде много по-трудно. Продуцентите обещават, че пети сезон ще бъде убийствен във всеки един смисъл. Феновете могат да очакват заплетена фабула, неочаквани обрати и зрелищни каскади, наситени с високи дози адреналин.

Зрителите до този момент видяха шест кратки тийзъра, а тази седмица в ефира на БНТ1 ще бъде излъчен и официалният трейлър на пети сезон. 

На 13-ти март (неделя) от 20:45 часа зрителите ще видят звездите от „Под прикритие” на живо в студио 1 на БНТ.Актьорите, продуцентите и режисьорите на най-добрата криминална сага в България ще се съберат, за да повдигнат завесата на продължението на филма. Водещи на 90-минутното предаване отново ще бъдат журналистите Добрина Чешмеджиева и Георги Любенов.

В новия сезон участват вече познатите герои на Владимир Пенев (Попов), Захари Бахаров (Иво Андонов), Мариан Вълев (Куката), Ивайло Захариев (Мартин), Кирил Ефремов (Големия близнак), Бойко Кръстанов (Ерол), Йоана Темелкова (Ния), в нови драматични образи влизат Христо Петков, Дарин Ангелов, Силвия Петкова и Димитър Бенекин.

Още с първия си сезон сериалът „Под прикритие” се превърна във феномен за българския телевизионен пазар. След четири успешни продължения, продукцията на БНТ има безпрецедентна световна дистрибуция в над 150 държави и силен зрителски интерес на три континента. Продуцент на сериала е Българската национална телевизия, а изпълнителен продуцент - „Камера Ентъртейнмънт”. Режисьори на новите 12 епизода са Виктор Божинов, Зоран Петровски и Димитър Митовски.