Е, този път няма да си говорим за истинските мъже - за алфа мъжете. Ще си говорим за истинските жени - за алфа жените.

Алфа жените знаят какво искат. Те не искат много неща от хората около себе си. Но искат истински неща. Искат уважение. Искат честност. Искат смелост.

Алфа жените знаят с какво биха направили компромис. И с какво не биха се примирили. Биха направили компромис с егото си, но не и с чисто човешката си гордост. Биха направили компромис с моментните си желания, но не и с мечтите си. Биха направили компромис с времето си, но не и с бъдещето си.

Алфа жените знаят как да отстояват себе си, дори когато им се струва, че никой друг не ги разбира. Знаят как да запазват различността си, уникалността си, цветността си. Знаят как да се грижат за младостта на душата си.

Алфа жените знаят, че да си силен не значи никога да не изпитваш слабост. Да си смел не значи да не се страхуваш. Да си голям не значи никога да не се чувстваш малък. 

Алфа жените знаят какво значи да живееш истински. А това значи да обичаш истински, да се бориш истински, да вярваш истински. Това значи ти самият да си истински. Затова алфа жените не могат да търпят лицемери около себе си. Не могат да търпят страхливци около себе си. Не могат да търпят самовлюбени егоисти около себе си.

Алфа жените знаят как да казват "Не". Те знаят, че, в момента в който кажеш "Да" на другия и "Не" на себе си, предаваш себе си. И знаят, че в момента, в който изневериш на себе си, започваш да се отдалечаваш от себе си, да губиш себе си, да заличаваш себе си. 

Алфа жените знаят как да улавят живота. Те знаят как да изживяват пълноценно всеки миг и да го превръщат в богатство. Знаят как бъдат тук и сега. 

Алфа жените знаят защо са дошли на тази земя. Не за да се докажат пред някой друг. Не за да живеят живота на някой друг. Не за да спазват правилата на някой друг.

Те са тук, за да променят мен, него, тях... и целия свят.