Днес ми се иска да поздравя мъжете. Онези мъже, които умеят да накарат жената да се чувства Жена. Това е талант. И то не толкова на жената да бъде такава, колкото на мъжа до нея да я накара да се чувства специална. А това усещане стои в основата на чувственото начало у жената.

Аз често забравям, че съм жена. Не можеш да бъдеш Жена самоцелно. Преди настоявах, че съм момиче, но с годините някак се налага да приема факта, че момичето с дългите коси остана някъде в миналото и сега трябва да поема пътя към женското си израстване. Наред с това израстване ми стана ясно, че жената е жена, когато има правилното мъжко присъствие.

Убедих се, че зад всяка красива и достолепна жена стои един мъж, който я обича силно. Или един мъж, който силно я е наранил и предизвикал да израсне над него. Или дори един непознат, който се е усмихнал приветливо в деня, когато любимият й човек дори не се е сетил да й се обади. Не съм Жена за(ради) някого. Но съм жена заради всичко, което искам да дам. Някога.
Жената е цвете, което расте и хубавее под нежни грижи. Жената е цвете, което цъфти от любов. Жената е сила. Тя избира. Тя живее и дава чрез себе си живот. Но тя винаги има нужда от стимул, за да бъде такава...

Поздравления за вас, мъже, чиито дами се чувстват специални и обичани.

Автор: Надя Спасова