Независимо дали ни се случва често или по изключение всяка жена трябва да е подготвена в подобна ситуация. За повечето необвързани дами, които търсят сериозна връзка, може би е рядкост, но кой знае кога и какво ще се случи и по тази причина трябва да излезем максимално бързо от неловката ситуация на следващата сутрин. Ето и няколко съвета как да стане това:

1. Запомнете преживяването

Първото правило при секса за една вечер е да запомните, че това е инцидентно и най-вероятно няма да се случи отново. Ако го направите, ще се насладите изцяло на момента и няма да се обременявате с излишни въпроси и съмнение относно това дали ще ви се обади утре. Все пак каква е възможността да сте намерили принца на бял кон, за когото мечтаете?

Ако изживяването е било запомнящо се, може би и да имате бъдеще заедно, но по-добре не позволявайте да си развалите вечерта с размисли за това. Прекалено е рано! По-добре се отдайте на едно лудо и незабравимо преживяване, за което да си спомняте с усмивка.

2. Не започвайте да пишете съобщения веднага след секса

Освен ако не ви се налага по спешност да се свържете с някого, по-добре не използвайте телефона си, тъй като може мъжа да го изтълкува като момент, в който неудържимо искате да разкажете на някого за случилото се, и със сигурност няма да му допадне. Същото се отнася и за телефонните разговори от банята или кухнята му.

3. Не тършувайте в чуждото жилище

Дори мъжът да излезе за няколко минути от спалнята (за да иде да си вземе душ например), потиснете изкушението да отваряте гардероба и шкафовете му и „да душите“ наоколо. Това е груба проява и няма да ви е от полза. Ами ако намерите доказателства, че той живее с друга жена?

4. Все пак поискайте телефонния номер на мъжа и му дайте своя

Все пак сте прекарали нощта заедно и най-вероятно е харесала и на двамата. Оставете си отворена вратичка за евентуални бъдещи срещи (пък били те и само сексуални), пък винаги можете да блокирате телефона му. Кой знае - може пък и да се окаже принца на бял кон и ще е хубаво да имате контакт с него.

5. Пропуснете закуската

Има само една причина, поради която може и да закусите заедно, и тя е ако сте решили да се насладите не само на тялото му, но и на компанията му. В повечето ситуации ще се окажете в доста неловка ситуация, в която няма за какво да си говорите. Все пак се познавате от една вечер! Извинете се най-учтиво, че имате доста ангажименти през деня и си плюйте на петите.

6. Бързо се облечете и напуснете апартамента на мъжа

Никой не обича непознат човек да се мотае в апартамента му твърде дълго, без значение какви са обстоятелствата. Ако след секса все пак сте останала да преспите в дома на мъжа, то на сутринта побързайте да напуснете жилището му по най-бързия начин. Иначе рискувате той да ви помоли (тактично или не съвсем) да го направите и тогава наистина ще се почувствате зле.