Всяка година на 25 март в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ отбелязваме празника Благовещение 

25 март е денят, в който е чута благата вест, че ще се роди Иисус Христос. Всяка година на тази дата в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ празникът Благовещение се посреща с много вълнение и трепет от целия екип. На този ден празнуват специалистите по репродуктивна медицина, които помагат да се случи радостта от появата на нов живот, радостта да бъдеш родител.

За да отбележи по най-подходящия начин празника, от екипа организират тържество на радостта, на което са поканени всички родители и техните мъничета, заченати и родени чрез асистирани репродуктивни технологии в Медицински комплекс „Д-р Щерев“.

Ще има много игри и забави за децата, а техните родители ще могат да се срещнат и да си поговорят с любимите им лекари, помогнали на двойката да чуе благата вест.

Тази година тържеството по случай Благовещение в Медицински комплекс „Д-р Щерев“ ще започне от 11:00 часа на 25 март. Малките съкровища ще могат да се насладят на забавна театрална постановка и специални бебешки кътове за игра с аниматори. Ще има фокуси, DJ парти и любимото за всички деца, рисуване на лица, както и още много приятни изненади. Повече информация за празника можете да прочетете от тук.

Отбелязването на Благовещение в Медицински комплекс „Д-р Щерев” е проява на силната връзка и усещането за общност, създадено между лекарите и пациентите.

През изминалите години, специалистите от Комплекса са помогнали на над 5 хиляди семейства да чуят благата вест, че ще стават родители. Медицински комплекс „Д-р Щерев“ се стреми тези прекрасни слова да се чуват все по-често и за повече двойки с репродуктивни проблеми. Този успех се дължи на много години упорита работа и усилия, насочени в усъвършенстване и квалификация и дълъг път на развитие на репродуктивната медицина в България.