Овен: импулсивността е ключът към сексуалното му поведение. Така че ако искате да доставите сексуално удоволствие на зодия Овен, използвайте въображението си и забравете бариерите. Темпераментът на Овена търси удоволствие в опитването на забраненото, включително и шокиращото.
- Мъж - самоуверен и амбициозен. Мъжествеността му се излъчва от всяка пора на кожата му. Почти винаги взима това, което пожелае. Умее да целува и да прави бърз и страстен секс. Обожава той да е доминиращ в леглото.
- Дама - завладяването й става единствено след като сте успели да посрещнете агресивността й. Тя е пристрастена към секса и се отдава изцяло на своя партньор. Дамата Овен подхожда здравословно към собствените си удоволствия.

Телец: думите, които трябва да знаете, преди да се озовете в леглото му, са чувственост, сладострастие, страст. Той подхожда бавно и леко, така че не насилвайте момента.
- Мъж - любовната игра при този представител повишава възбудата, както при никой друг от зодиакалните знаци. С часове обича да се наслаждава на секса - само му дайте време да ви покорява и няма да съжалявате.
- Дама - представителката на този зодиакален знак обожава флирта. Много пъти дори го прави несъзнателно и в очите на околните изглежда лекомислена. Дамата Телец е взискателна любовница. Но това ще разберете едва тогава, когато тя ви допусне до леглото си. Повярвайте - ще ви остави без дъх!

Близнаци: харесва им да играят двойна игра: единият прави любов - другият наблюдава, единият участва - другият съпровожда. Удоволствието от секса не го привлича особено, поне не колкото самия акт и възможността за самозадоволяване.
- Мъж - скучен секс при него не съществува. Не харесва любовната игра и затова кара директно по същество. В леглото е бърз и предизвикателен, а експериментите му носят максимално удоволствие.
- Дама -при нея сексът може да служи като оръжие да се изпълняват желанията й. Рядко се отдава само на един мъж. Обича да прави две неща едновременно. Преди акта ще използва целувки в комбинация със стимулиране на други ерогенни зони.

Рак: най-подходящите думи за тях са грижливи, чувствителни, симпатични и забавни. В секса предпочитат партньорът да е доминиращ.
- Мъж - притежава необходимата чувствителност, характерна за съвършения любовник. За него дамата е извор на живота, затова е и често идеализирана. Дълбоката целувка е тяхната специалност.
- Дама - веднъж успял да я направи своя любовница, всеки мъж ще направи всичко възможно да я направи и своя съпруга, за да е сигурен, че не би могъл да загуби това съкровище. Първата крачка винаги се поема от партньора й. Доста дълго трябва да се окуражава, за да освободи всякакви задръжки.

Лъв: представителите на този зодиакален знак са доминиращи в леглото. За тях сексът е важен колкото храната и водата.
- Мъж - той си търси истинска царица - силна и самоуверена дама, защото именно той е цар. Предпочитанията му са жената до него да бъде диво същество, защото удоволствие му доставя тъкмо нейното опитомяване и безпомощната й позиция.
- Дама - тя не е от жените, които можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш в домакини. Но определено винаги е център на вниманието и е най-ослепителната дама в компанията. Манипулацията на партньора в спалнята й доставя огромно удоволствие.


Дева: привлича ги всеки, който притежава чар и грация. Чистоплътността на партньора е от огромно значение за тях. Притежатели са на хубави устни и умеят да целуват добре.
- Мъж - предпочита партньорката му да е опитна, но и да е по-сдържана, защото удоволствие му доставя разпалването на страстите. Умее да доставя максимално удоволствие на своята партньорка чрез стимулиране на цялото тяло.
- Дама - можете да правите с нея каквото си пискате, но с изключение на това, което тя смята за ненормално и животинско. Тя почти винаги слага граници на това, което й доставя удоволствие. Способна е да превърне една целувка в еротично преживяване, равно на самия акт.

Везни: романтици - това е точната дума за тях. Първо ще ви свалят всички звезди, а след това ще ви отведат до леглото толкова неусетно, че на сутринта ще се чудите дали всичко е било реално.
- Мъж - той е чувствителен джентълмен, страстен и всеотдаен. Обожава разнообразието в секса, затова и очаква от своята партньорка да му предложи нещо необичайно. Перфектна комбинация за тях е животинският секс, придружен от нежни стонове.
- Дама - за да привлечете вниманието й, трябва да използвате нестандартен подход, така винаги ще сте крачка пред конкуренцията. Безличните мъже не й допадат. Тя винаги търси новаторското в секса.

Скорпион: тези представители могат да се похвалят с активно еротично въображение. За тях не съществуват бариери. Харесва им да са доминиращи в секса. Изпитват нужда от него колкото и от въздуха, който дишат.
- Мъж - активен и опитен в леглото, това е той. Основната му мисия е да достави максимално удоволствие на партньорката си.
- Дама - сексапилна и доминираща в спалнята, тя ще иска още и още... цяла нощ. Ще ви изтощи, но няма да ви омръзне. Внимавайте, защото е силно ревнива.

Стрелец: те омагьосват любимите си хора с изпробвани трикове - любовен стих върху възглавницата, огромен букет цветя... За тях сексът е възможен навсякъде и по всяко време.
- Мъж - той е завършен мачо, който търси своята амазонка в леглото. В началото на секса му харесва партньорката му да оказва известна съпротива.
- Дама - тази дама на всяка цена иска да флиртува и да бъде център на вниманието.Тя се интересува само и единствено от собственото си сексуално задоволяване.

Козирог: сексът за една нощ не представлява предизвикателство за представителите този зодиакален знак. Еротичният им потенциал е твърде голям, но не робуват на либидото си. Те са способни да съблазняват както никой друг.
- Мъж - "лесните" жени нямат никакъв шанс при него. Харесва му да завладява многократно избраницата си. А самия той лесно се съблазнява с помощта на комбинация от темперамент, изисканост и дух.
- Дама - на външен вид е резервирана и скромна дама, но в действителност е страстна и чувствена. Жените Козирог правят впечатление, че са по-стеснителни, но това е само докато ги опознаете по-добре.

Водолей: Секс? Най-добре всяка вечер - така доказват любовта си. Те са способни да празнуват Св. Валентин всеки ден. Ако успеете да достигнете сексуалната им фантазия, няма да съжалявате.
- Мъж - ако срещнете обява във вестника, гласяща "търся си силна и секси жена", то авторът й е мъж Водолей. Той е роден изследовател, така че в спалнята търси интересното и неповторимо изживяване.
- Дама - най-много мрази да я третират само като сексуален обект. Ако обаче успеете да я изкушите, трябва да имате предвид, че тя изисква не само секс, а и духовна връзка. Не се надявайте, ако търсите само повърхностни наслади.

Риби: сексът от представителите на този зодиакален знак се прави от цялото им същество. Чувствени, интуитивни и емоционални - това са те. Много често сменят партньорите си, но открият ли любовта, са верни докрай. Не се притеснявайте - готови са на всякакви експерименти. Те винаги са откровени и очакват същото и от партньора си.
- Мъж - харесва му, когато любимата му се явява в спалнята с еротично бельо. На 100% е готов да достави максимално удоволствие на своята партньорка, но предпочита тя да е активната страна.
- Дама - сексът за нея не е просто сливане, той е изкуство, което трябва да се овладее до съвършенство. Женствена и артистична, тази дама иска да я прелъстяват всяка нощ.