Тази година експерименталният фестивал Burning Man, който се провежда в пустинята Невада, ни показа една невероятно въздействаща скулптура.

Тя е дело на неизвестен автор, но въпреки това за часове обиколи онлайн пространството. Произведението всъщност представя двама възрастни, които са се скарали и са си обърнали гръб един на друг ... В същото време виждаме и децата в тях. Те искат само да се свържат и да се обичат. Не е ли това всъщност единственото, към което всеки от нас се стреми?

Остарявайки помъдряваме, печелим много знания и опит, но заедно с тях често придобиваме ненужно его и необяснима упоритост. Истината е, че отворената за прошка и чиста душа на децата всъщност е нашата истинска природа. Затова, припомнете си тази скулптура следващият път, когато попаднете в ситуация на конфликт с любимите си хора и дайте воля на вътрешното си дете.

Не чакайте да стане твърде късно, за да покажете на хората около вас колко много означават те за вас. Не забравяйте, че и в тях самите се крият раними души, които просто искат да получат вниманието ви, за да бъдат окрилено щастливи.