За трета поредна година благотворителната кампания Holiday Heroes ще помогне на хиляди социално слаби семейства да посрещнат с пълна трапеза предстоящите коледни празници. Целта e да се подпомогнат 5 000 домакинства, които живеят на прага на бедността, в това число самотни родители, хора в неравностойно положение, сираци и самотни възрастни хора. Те ще получат храна и продукти, за да преживеят един достоен празник със своите близки.

Всеки може да препоръча човек в нужда на горещата телефонна линия.

В рамките на един месец, от 03 ноември до 01 декември, на телефон 0885 885 555, всеки делничен ден от 10:00 до 18:00 часа, празничните герои ще записват социално слаби семейства, които имат нужда от помощ. За да се запише семейството, трябва да се посочат данни за контакт, за да може да се доставят коледните пакети. Всеки може да се обади и препоръча семейство в София, Пловдив и Стара Загора, което да получи своя пакет с хранителните продукти непосредствено преди празника. За градовете, в които все още няма сформирани групи от доброволци, които да координират процеса на събиране, опаковане и дистрибутиране на пакетите, Holiday Heroes създадоха инициативата „Създай своя кампания“. С нея те канят всеки да организира Holiday Heroes акция като намери семейства, събере продукти, опакова ги и ги достави до домовете на нуждаещите се.
Освен на горещата телефонна линия, Holiday Heroes приемат сигнали за семейства в нужда на официалната си страница – www.holidayheroes.bg, където е публикувана специално подготвена форма за регистрация. 

Нека направим чудо за някого!