Всяка една от нас е имала поне една прическа, за която е съжалявала искрено. Прекалено къса коса или бретон?

 
Рядко се замисляме какво може да ни причини новата подстрижка или прическата, която сме избрали за поредния официален повод.
 
 
Много от нас не вярват, че прическата може да прибави няколко години към вида ни. Е, това е факт! Така че се отдръпнете от ножицата и вижте какво не трябва да правите, ако искате да запазите младежкото си излъчване.
 
 
1. Изтъпен бретон 
 
Прекалено тежките ресни като тези на София Буш, затварят лицето ви и правят очите ви да изглеждат по-малки, отколкото всъщност са. Изберете по-разчупените ресни, които ще отворят лицето ви и ще покажат на света красивите ви очи.
 
 
2. Тревога! Стърчаща коса! 
 
Неподдържаната коса като тази на Хелена Бонам Картър, може единствено да ви донесе един разчорлен и неприятен вид. Ако косата ви е естествено къдрава, погрижете се да я третирате с подходящите продукти, за да изглежда подредена и спокойна, без стърчащи върхове и рошав вид.
 
 
3. Прекалено фризирана.
 
Освен ако нямате достъп до колекцията на Диор, Принадлежаща на Марион Котияр, дори не опитвайте тази прическа. Сковаността и ретро видът й моментално ще прибавят няколко години към погледа ви.
 
4. Изправена коса
 
Този тип прическа стои много добре на млади момичета, като 20-годишната Лейтън Мийстър, подчертава детското излъчване. От друга страна, на по-зрели лица, тази фризура придава по-тежък вид, затова не се препоръчва на по-възрастни дами. Леките вълни имат по-мек и нежен вид, подходящ за всяка една възраст. 
 
 
Не повтаряйте грешките си, а се поучете от тях! Споделете с нас коя е любимата ви прическа и коя е била вашата "прическа-катастрофа".