Последните снимки на приятелката на руския президент Владимир Путин - Алина Кабаева породиха нови слуховете, че тя е бременна, предава DailyMail. На тях Кабаева изглежда уморена, остаряла и видимо наедряла.

От години 32-годишната бивша гимнастичка има връзка с Путин, макар те самите да пазят мълчание относно аферата си. Слуховете, че тя ще го дари с дете вървят от години, като последните такива бяха разпространени през февруари. Оттогава Кабаева изчезна от публичното пространство, за да се появи завчера на лекоатлетическо състезание с очевидно наедрял корем.

Припомняме ви, че през 2013 година Путин и неговата съпруга Людмила се разведоха., а официалната версия за това бе държавният дълг и тежката работна програма на президента, които постепенно отдалечили двамата съпрузи един от друг.

Алина е олимпийска шампионка по художествена гимнастика от игрите в Атина през 2004 година. Тя роди син през 2009 година, чийто баща и до днес не е идентифициран. Според New York Post Кабаева дори е родила тайно второ дете, момиченце, на своя любим в края на 2012 г. 

А дали предполагаемата бременност е реална или поредния слух, остава времето да покаже.