Да приемем, че вие сте необвързана жена и търсите любовта. Искате някой специален мъж, нали така? Вашият личен рицар на бял кон. Сър Брад Пит, дук на Уестминистър, носител на орден Стара Планина, собственик на 120 декара краставици, красив, снажен и приказен. 
 
Добре, това е прекрасно, но неизбежно трябва да си зададете въпросът с какво заслужавате подобен персонаж. Принцеса на замък ли сте, или принцеса с кайма и кашкавал? 
 
Нека да видим каква трябва да бъде една принцеса. 
 
Поддръжка. 
Мъжете се влюбваме първо с очите, после със сърцето. Само че никой не иска жена му да е красива за 1 година. Красотата може да бъде нещо много преходно. Колкото и да сте красива, ако живеете заседнал начин на живот, пиете често и по много алкохол, тъпчете се със сладко, то вашата красота със сигурност няма да продължи много дълго. Именно затова всяка една жена, е длъжна да се поддържа. 
 
А какво значи това?
 
Ако си мислите, че сте поддържана жена, защото ходите често на козметик, фризьор, маникюр и педикюр, то вие сте в голяма грешка. Да се грижите за тялото си, значи да полагате усилия в дългосрочен план. Започнете да спортувате и да се храните една идея по-здравословно. Доколкото ви позволява волята. "Ама аз съм слаба, защо да тренирам?" Защото дори да сте слаба, ако не спортувате и водите споменатия начин на живот, шансовете да сте стегната, са много малки. А шансовете да изглеждате добре след години - минимални. 
 
И не искам да кажа, че трябва да имате съвършено тяло, за да намерите любовта, нито че трябва да ставате фитнес маниачки. Казвам просто, че трябва да се поддържате, защото на мъжете ни е генетично заложено да търсим здрава женска, която да може да износи и да се грижи за поколението. Било то и несъзнателно, това е факт. А спортът е здраве.
 
Без оцветители и консерванти
Няма по-хубаво нещо от естествената красота. Заложете на нея. Фон дьо тена не е направил никоя жена красива. Преценете кои са силните ви страни и наблегнете на тях. Клепането с големи количества грим, не е във ваша полза. Никой не се впечатлява от чудесния грим. Също така, спрете да се облъчвате излишно в солариума. Не знам кой ви излъга, че е нужно да сте черни и през зимата, за да сте красиви. Стига с тези попфолк представи за красота. Нищо фалшиво и изкуствено не е привлекателно.
 
Мечти
Ако интересите ви започват и свършват с някое нощно заведение, то със сигурност няма да гледат на вас в дългосрочен план. Вие трябва да сте личност. Точка. Жената, която мечтае да бъде нещо е милион пъти по-секси от останалите. Спокойно, няма да изплашите правилния мъж, ако сте силна жена. Напротив. И тук не говорим за мечти тип "искам скъпа кола", "искам да участвам в риалити предаване", "искам да съм известна". Мечта е да сте доктор, да сте журналист, да сте учител. Да сте нещо. Страшно готино е някоя жена да може да ти скрие шапката в дадена сфера.
 
Стръв
Ако попадате все на отрепки и мизерници, вероятно голяма част от вината е във вас самите. Нека поясня. В цялата природа, мъжкият се бори за женската. Тоест, с начина, по който изглеждате, вие поставяте капана. И каквато стръв сложите, такъв звяр ще хванете. Поне в повечето случаи, не е изключено просто да не ви върви. Ако да кажем се обличате твърде предизвикателно, то какво очаквате? Мъжете около вас да искат да ви запознаят с майките си или просто да ви изчукат? Да, качването на секси снимки ще ви събере лайкове във Фейсбук, но нищо повече. 
 
Евтино внимание
Нелепо е да се държите провокативно и после да се оплаквате какви свине били мъжете и как мислили само за секс. За да ви възприемат насериозно, трябва да изглеждате сериозна. И нямам предвид да се обличате като лелички. Говорим за стил и класа. Има предостатъчно обикновени жени. 
 
Ако искате да ви намери някой наистина специален човек, и вие трябва да бъдете специални.