Жената в 21 век отдавна вече не е зависима от мъжкото присъствие. Сменя си сама гумата на колата, прави разместването вкъщи съвсем сама, плаща редовно месечните си сметки и успява да съчетае кариерата си с отглеждането на децата. Стана ясно, че присъствието на мъжа не е толкова необходимо, както са си мислили нашите баби!

Но има някои неща в мъжете, по които тайничко въздишаме и които искаме да виждаме в половинката си. Защото ни карат да се чувстваме значими, обичани и защитени:

Тялото...

На всички се е случвало да срещнем да улицата някой доста приятно оформен мъж и да започнем да си представяме какво точно се крие под модерните дрешки. Физиката на всеки мъж, независимо колко едър и висок е той, може да ни накара да се почувстваме малки и деликатни. Ако все пак искаме да бъдем по-точни - почти всяка жена си пада по леко наболата брада, силните оформени ръце и широкия гръб, след който се обръщаме.

Тайната им чувствителна страна...

Сълзите са израз на много дълбоки чувства и когато ни се случи някой мъж да се разплаче пред нас, се чувстваме все едно сме спечелили от тотото. Много често дори не знаем как да реагираме, но винаги знаем, че това показва колко много значим за този човек. Също така всеки път, когато усетим нежния му поглед върху себе си, сме готови да се разтопим, а винаги когато ни придърпа за бърза прегръдка или ни целуне по косата, лицето ни грейва.

Естественото им покровителство...

Коя жена не се е усмихвала, когато ни подадат ръка, за да слезем от автобуса или се притеснява да не ни смачкат в навалицата. Въпреки че сме станали толкова независими и искаме всичко да е в нашите ръце, понякога е хубаво някой да се грижи за нас.

Дрехите им...

Хайде сега сериозно! Коя жена не е предпочитала ризата му пред това да облече своята тениска или този огромен мек пуловер, който пази все още аромата му!?

Начинът, по който ни обичат...

В днешния свят, където външния вид е всичко, е хубаво да знаем, че има един човек, който иска да ни целуне сутрин, още преди да сме си измили зъбите, виждал ни е с разрошена коса и без грим, обича раздърпаната ни пижама от гимназията и не обръща внимание на огромната пъпка, която се е появила през нощта. В крайна сметка и той не е перфектен, но ние го обичаме такъв, какъвто е.