Театър „София“ примамва бъдещи младоженци с билети на промоция. Решили са да ги зарадват със специална оферта - два билета на цената на един.

2 билета на цената на 1 важи за тематичното представление „Сватбата на дребния буржоа“ от Бертолт Брехт. Младоженците могат да поканят и своите кумове при същите условия. Представлението ще се играе на 19 март (четвъртък) от 19 часа.

Да поиграем на сватба! Да видим какво ще се случи, ако имаме тези фигури - Младоженецът, Булката, Приятелят, Сестрата, Майката, Бащата… нещо като шах, нещо като домино, нещо като карти таро. Игра е тази история за сватба на обикновен млад човек. Интересно е! Интересна е тази игра! Територия, в която всичко е възможно, защото си някак защитен, защото кръвта e червена боя… и все пак, все пак! Болката боли, наистина като отразената светлина на луната, страданието откъртва сълзи, а радостта взривява дишането!

Участват: Лора Мутишева, Симона Халачева, Невена Калудова, Силвия Петкова, Николай Върбанов, Николай Димитров, Росен Белов, Юли Малинов, Юлиян Рачков.

За да се възползвате от тази специална възможност – трябва да закупите билетите си от една от двете билетни каси на Театър „София“ и да кажете на касиерките, че сте сключили брак през месец март или ви предстои в същия този месец.