Мега концертът на Цеца в Несебър несъмнено се очертава като едно от най-вълнуващите летни музикални събития за сезона. Заради големия интерес към 5-часовото шоу, което очаква всички почитатели на кралицата на балканската музика на 21 август на стадиона в Несебър, ще бъдат пуснати в продажба още 3 000 допълнителни билета от всички ценови категории 10 дни преди концерта.

Особено щастливи от новината ще са всички фенове, които искат да се сдобият с билети за трибуните, тъй като преди дни те бяха тотално разпродадени. Сега в продажба ще бъдат пуснат още 1 000 бр. и от тези пропуски.

Така многобройните почитатели на сръбската мега звезда в България ще имат възможност да се насладят на най-грандиозния спектакъл извън пределите на родината й. На сцената на градския стадион в морския курорт ще се завихри невиждано досега шоу у нас, което ще започне ударно в 19:00 часа. И този път Цеца ще остане вярна на себе си и ще подари на българските си фенове уникално и незабравимо изживяване.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.