Заради огромния интерес към концерта на Ерос Рамацоти, който ще се проведе на 26 септември в Арена Армеец, организаторите от Жокер Медия пускат допълнителни билети, които вече са в продажба в мрежата на Eventim.

Всички почитатели на италианската звезда имат последен шанс да се сдобият с пас за грандиозното събитие, на коeто Ерос ще изпълни най-големите хитове от началото на кариерата си до днес. Допълнителните бройки, които бяха пуснати в продажба, са както правостоящи (включително и за т.нар. fan pit пред самата сцена), така и седящи.

Perfetto World Tour ще “акостира” на 26 септември в Арена Армеец в София, където ще се проведе под патронажа на Посолството на Република Италия. Българската публика ще бъде една от първите в света, която ще има възможността да се наслади на шоуто, събрало на едно място най-големите хитове от 30-годишната кариера на звездата. Както вече беше обявено, Ерос Рамацоти ще кацне в София с частен самолет, който е нает от български бизнесмен и ще бъде използван по време на цялата околосветска обиколка.

Последните пропуски за концерта на Ерос Рамацоти в Арена Армеец могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.

Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Република Италия в Република България и с подкрепата на Италианския културен институт в София.

За всичко най-любопитно около гостуването на Ерос Рамацоти в България, следете фейсбук страницата на събитието.