Кои характеристики определят женствеността? Откъде произтича неумението ни да получаваме? Голямата промяна винаги ли е свързана с екстремна болка? Има ли формула за трайна хармония и щастие във взаимоотношенията?
С много любов, разбиране и уважение към читателя известната сексоложка Наталия Кобилкина разисква универсални проблеми на съвременната двойка и на съвременната жена.

В новата й книга "Пътят на щастливата жена" са включени различни упражнения, техники за визуализация и медитация, които ще ви помогнат да откриете пътя към своята женска същност и да се почувствате по-самоуверени, ведри и силни.

Вижте интервюто на Наталия Кобилкина за Dama.bg тук

Специален бонус за верните почитатели на Наталия Кобилкина са приложените интервюта и тестът за диагностика и развитие на архетипи.

„Едва когато се почувстваш удовлетворена и осъществена като личност, ти можеш да изградиш равностойна, пълноценна връзка. Ако мнението ти за самата теб е ниско, все подозираш, че хората го потвърждават, дори и те да не мислят така“, убеждава ни Наталия Кобилкина в това свежо и вдъхновяващо психотерапевтично четиво.

Цена: 15 лв.
Издателство "Колибри"

Мъже, проявявайте кураж!

 

Все апелирам към мъжете да проявяват повече кураж. Жените нерядко симулират свян, само за да снемат от себе си отговорността за онова, което предстои. Всяка жена иска да бъда обладана и да има до себе си самец – силен, енергичен, борбен мъж, който да прави с нея (в леглото) каквото поиска.
В същото време егото на жената не се „храни“ с мъжкия, а със собствения оргазъм. Ние сме в красива еуфория и се чувстваме специални, когато партньорът копнее да задоволи желанията ни.
Човек трябва да е достатъчно зрял психически, когато започва сексуален живот. Колкото по-малко партньори в леглото има една жена през живота си, толкова по-добре. Защото вагината е като храм. И е важно да е чиста и красива.
Мъжът до теб трябва да е заслужил да влезе в храма, да е доказал, че те обича.