Съветите, които могат да ти помогнат да направиш правилния избор!

Няма спор, че ти и половинката ти се обичате. Но случвало ли ви се е да прекарате по-голям период от време заедно на непознато място? А действало ли е изнервящо това както за теб, така и за партньора ти? Да? Тогава следващите няколко реда са точно за теб.

Проблемът на повечето от съвременните бракове е прекалената прибързаност. И по-точно в това, че хората бързат да се бракосъчетаят, без да обръщат внимание на факта, че се познават съвсем отскоро!

А пътешествието – то е най-добрият вариант да „разкриете“ и опознаете вътрешността и душата на вашата половинка. Само така бихте разбрали готови ли сте или не да продължите пътя си по нататък именно с този човек. Ще попитате „Защо?“ Нека да видим...

1. По време на пътуване се проявяват най-добрите качества на един човек. Най-лошите също.

Трудно е да се обясни защо всъщност се получава така. Една от възможните причини е например, защото именно тогава се чувстваме незащитени и дискомфортно в новите условия и се концентрираме повече върху себе си, отколкото върху човека до нас.

Може да се вземе предвид и фактът, че проблемите, които сме имали у дома и вече са решени, по време на пътуването могат да се появят и дори да прераснат стократно. В същото това време и нова обстановка ти можеш отново да почувстваш колко много държиш и обичаш половинката си.

2. В случай, че вече сте решили да се омъжите, то вие несъмнено ще трябва да бъдете готови да пожертвате собствената си зона на комфорт.

Разбира се, възможно е да изпитате дискомфорт по време на цялата почивка: много нови и различни хора, храна, чужда култура и куп други фактори. Внимавайте – възможно е да ви се наложи да действате не така, както ви се иска и дори да се съобразявате с други хора.

3. Пътуването ще ви помогне да се опознаете по-добре.

Да, сега сме сигурни, че ще си кажете, че се познавате перфектно, но с риск да ви обидим – не, не е така! Ако в действителност е така - вашият брак няма да продължи дълго. Причината за това е, че страстта вече е изчезнала, а вашият партньор вече е леко скучен. Но именно тогава се появява мечтаното пътуване, което ще ви помогне тъкмо навреме да се отърсите от ежедневните тревоги и да се съсредоточите един върху друг. Ето и по какво да познаете, че пътуването е преминало така, както трябва – ако се завърнете щастливи и доволни след 2 седмици!

4. Ще разберете как се държи вашият партньор в непредвидени ситуации.

Ако сте забравили да вземете някои от нещата си или сте загубили нещо по време на пътуването, обърнете внимание на начина, по който се държи половинката ви в тези неочаквани ситуации. Ако реагира нормално и не обръща голямо внимание, това е повече от прекрасно. Но има ли викове и истерия – по-добре внимавайте и не планирайте живота си с него в дългосрочен план.

5. По време на пътуването ще разберете колко независима и самостоятелна е половинката ви. 

Точно това е времето, когато да разберете дали вашият партньор умее да се грижи за себе си. Ще узнаете и много от навиците му, как изглежда отстрани в дадена ситуация.

И така, изводът, който може да си направите след почивката ви заедно, е всъщност отговор на въпроса бихте ли могли да прекарате живота си с този човек или не! Пътуването е перфектната възможност да разберете как би се държал, когато създадете семейство.

Сподели тази статия с приятелите си - със сигурност ще бъде полезна за много от тях!