Очарователната актриса Радина Кърджилова отново изненада феновете си с актьорски талант. Звездата обедини модерните технологии с класическите литературни творби и се превъплъти в три известни дами, показвайки как биха изглеждали селфитата им в наши дни.

Радина показа селфитата на героините от постановките, в които участва в театър "Българска армия" - шекспировата Жулиета, Мила от най-новото й представление „В полите на Витоша“ и Поли от „Бандитска опера“.

Любопитното шоу бе част от представянето на най-новия премиум телефон на световния лидер при компютрите Lenovo – VIBE X2. Това е първият в света смартфон с корпус с многопластов дизайн, като българските потребители могат да избират между три нюанса: бяло, червено или златно. 

Lenovo предлага към Vibe X2 и два иновативни click-on аксесоара, познати като VIBE Xtensions: допълнителна батерия за VIBE X2 и високоговорители VIBE X2. Калъфите VIBE Xtension1™ добавят четвърти слой към корпуса на VIBE X2 и увеличават живота на батерията и качеството на звука. Ултра тънкият (5.1мм) слой на допълнителната батерия към X2 има двойна функция: докато защитава вашия смартфон, тя увеличава живота на батерията с близо 75%. По този начин устройството безпроблемно издържа от сутрин до вечер без нужда от зареждане. Освен, че разполага с вграден микрофон за конферентни разговори, допълнителните високоговорители за X2 служат за усилване на звука при слушане на музика или при гледане на филми, а с помощта на допълнителната стойка телефонът може да се използва и без ръце.

Трите цвята VIBE X2 могат да бъдат намерени в Lenovo Exclusive Store в Paradise Center и в големите вериги за продажба на техника на цена от 799 лв. Моделът в бял и златист цвят се предлага и в магазините на Telenor на цена от 20,59 лв. на месец или 389,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментен план Резерв с месечна такса 34,99 лв.

Повече информация за новия телефон VIBE X2 можете да откриете тук