За доста хора любовната съвместимост на зодиите е от особено значение при избора на партньор. Не че ще отхвърлим любовта, ако със съответната зодия си подхождаме по-малко отколкото с друга, все пак винаги има изключения, но сякаш когато видиш, колко много си подхождаш в „твоя човек” дори и според зодия, получаваш едно голямо облекчение.

Ето защо сме ви подготвили една таблица, която показва точната половинка на всяка зодия, къде ще пламне любов и къде може да има само приятелство. Кой с кого се привлича и кой кого най-много обича?

Цифрите ще ви помогнат да се ориентирате.



1. За една връзка разбирателството е много важно. Къде е вашето?

Може би е време да се запитате дали наистина копнеете толкова един за друг. Понякога изглежда така, сякаш сте от две различни планети и оставайки насаме не знаете какъв ход да предприемете. Точно затова трябва да прекратите тези трудни и често неловки взаимоотношения, да поработите над връзката си и да я направите по-силна и здрава!

2. Имате толкова общо помежду си, винаги намирате тема за разговор, заедно ви е толкова забавно. Да, вие сте чудесни... приятели, но нищо повече.

Естествено, изключения има, но обикновено това съчетание води до много добри приятелски отношения. Внимавайте, казахме приятели, не приятели с ползи..., които след това няма да могат да се погледнат и ще развалят доброто общуване помежду си.

3. Противоположни, силни и интересни взаимоотношения, които обаче бързо ще ви омръзнат.

Вълнението бързо ще отмине и ще се почувствате така, сякаш съдбата иска да ви раздели, сякаш за моментът не е сега и за вас е отредено друго време. Разбирате се трудно, а това налага и много компромиси. Нервите ви не издържат, затова може би е време за почивка.

4. Вие сте истинският пример, че противоположностите се привличат!

Между вас има страст, има привличане, но тези различия могат да ви създадат проблеми. Освен ако нямате силно желание, може и да не се справите с тежестта на сериозната връзка. Със сигурност ще имате както много хубави, така и доста лоши моменти. За да запазите взаимоотношенията си, трябва да бъдете внимателни и да се погрижите за тях, за да не се превърнете във врагове и да загубите ценен човек.

5. Разбирате се много добре.

Щастието и претенциите на другия са много важни за вас. Макар че може да се скарате зверски, сте страхотни приятели и подходящи партньори. Това е ключът към истинската сериозна връзка, на прав път сте. Единственото, за което трябва да внимавате, е да не оставяте романтиката на заден план. Важно е да я поддържате, за да не превърнете отношенията си в платонични, а да ги запазите в сегашното им положение и задълбочаването им лека по лека да започне.

6. Пасвате си чудесно във всяко отношение.

Без съмнение може да изживеете една силна, гореща и истинска любов с човека с отсреща. Понякога, обаче, отношенията ви може да ви се сторят скучни, затова вземете мерки от рано и измислете различни начини за разнообразяване на всеки един ценен ден с любимия човек. Малки изненади от сърце, доказващи любовта ви са чудесен начин да внесете различна свежа нотка във връзката си.

7. Ето я и най-подходящата двойка!

Еднакви и различни, тръпка и страст, любов и скандали, завършващи с невероятно сдобряване. Вие сте като излезли от филм, стига да искате може да имате най-силната връзка с човека отсреща. Няма какво друго да кажем за вас, освен перфектен синхрон, уникално съчетание на характери и една красива, романтична любов.