Музикалните предпочитания на мъжете определят и поведението им между чаршафите. Не ви се вярва? Е, учените вече го доказаха!

Dama.bg ви дава още един коз в разшифроването на тайните сексуални желания на мъжете, чрез анализиране музикалните им предпочитания. Скорошно проучване показа, че интересите в музиката определят поведението в секса. Ето и какво означава влечението на другарчето ви към определен стил музика.

Почитателите на рока
са виртуози в секса. Те са наясно със сексуалните предпочитания на жените и държат те да изпитват не по-малко удоволствие от тях в леглото. Не обичат бързия секс под душа, но могат да подгреят с него по време на 2-3-часовия секс маратон. Ако другарчето ви си пада по твърдата музика, означава, че множествените оргазми са ви в кърпа вързани. Поздравления!

Феновете на поп-музиката често са нарциси и егоисти не само в живота, но и в секса. Те имат високо самочувствие и са във възторг от външния си вид. Липсва им въображение в леглото и понякога са възприемани като скучни от жените. Предпочитат заучените техники и не показват ентусиазъм към новите неща.

Любителите на джаза са изтънчени, деликатни и внимателни любовници. Обичат да експериментират в секса и се му наслаждават с всичките си сетива. Не претупват любовната игра, защото знаят добре нейното значение за женската сексуалност. Стараят се да бъдат различни и вълнуващи, макар това изобщо да не личи от пръв поглед. Можем да ги определим като сухари отвън и истински тигри – отвътре.

Запалените почитатели на хип-хопа и рапа са разкрепостени и сексуално освободени. Трудно успяват да бъдат верни, защото са истински почитатели на женската красота. Сексът за тях е водещ в живота и биха зарязали жена, ако не се представя добре между чаршафите. И все пак, не всичко е изгубено, ако той обича такава музика! Влюби ли се истински във вас, ще ви даде цялата любов, на която е способен.

Мъжете, които слушат предимно поп-фолк, са купонджии по душа. Обичат да се забавляват и да са център на вниманието. Тези си качества показват и в спалнята. Нямат нищо против секса за една нощ и често забиват мацки по чалготеките. Скуката и рутината в леглото обаче ги отегчават и провокират да търсят тръпка, извън семейната спалня. 

Ценителите на класическата музика са консервативни и деспотични в секса. Те налагат волята си и рядко се замислят дали жената до тях е стигнала до оргазъм. Не приемат новите неща и залагат на изпитаното.

Феновете на баладите са романтични и сантиментални. Има периоди, в които не искат секс и такива – в които искат по няколко пъти на ден. Трудно могат да се определят сексуалните им предпочитания, защото самите те не са наясно с тях...