Човешкият ум е тайнствена и мистична вселена, която управлява действията, разума, думите и мислите ни. Всеизвестен факт е, че двете полукълба отговарят за различни способности.

Ако лявото е по-развито, то на вас ви се отдава логическото мислене, вещи сте в правенето на анализи. Притежавате по-добри езикови способности, факири сте в решаването на задачи и всякакви загадки, в които има символи и числа. Умеете да обработвате дадена информация последователно, на етапи. Разбирате само буквалното значение на думите.

Ако, пък, дясното работи по-бързо, то вие сте креативна личност, за която са характерни хаосът, въображението, емоциите, интуицията. Притежавате способността да се ориентирате в непознати места, музикални личности сте, разбирате метафоричното значение на думите. Дясното полукълбо отговаря за религиозното мислене, за мистичното, за мечтите, за секса, за изобразителното изкуство.

Коя е вашата по-развита половина? В какво сте по-добри? Екипът на Dama.bg реши да ви препоръча един бърз тест, който през последните дни обикаля с бясна скорост Интернет. Ние бяхме приятно изненадани от факта, че резултатите отговаряха на нашите личности. Той ще ви отнеме около 30 секунди, но ще ви даде отговорите, от които се нуждаете.

Като за начало, ще трябва да помислите и да определите в коя посока се върти момичето, в посока на часовниковата стрелка или обратно. Тези, за които жената се върти обратно на часовниковата стрелка, имат по-развита лява половина. Хората, които видят, че момичето се върти в посока на часовниковата стрелка, имат по-развито дясно полукълбо.

Е, само няколко лесни въпроса ви делят от това да разберете в какво сте по-силни – в изготвянето на стратегии и логическото мислене или в създаването на шедьоври? Направете теста тук.

Следете редовно Dama.bg и във Facebook, за да не пропускате интересните неща в живота на всяка дама!