Дали и ти си една от тях, разбери сега.

Ето кои са 3-те зодии сред мъжете:

Овен

Първият знак на зодиака попада в доминиращите. Амбицията няма да му позволи да стои на страна и само да наблюдава. Той трябва винаги да бъде първи и не се отказва лесно от нещата, които си представя. Такъв е и в емоционално отношение. Изборът му се спира на партнор с подобни характеристики.

Телец

Телецът е идеален партньор за жените, които искат да бъдат подчинени, но като цяло този мъж се пази тяхната женственост и чувственост. Никой не разбира по-добре една дома от този знак. Това определя и максималното му раздаване, що се отнася до секса. Въпреки самочувствието и постянството му, телецът е в състояное да мотивира всеки човек.

Лъв

С една дума – крал! Не трябва да повтаряме, че това е доминиращо същество без конкуренция, извличащо удоволствие на всяко поле. Той заема основно място на всички позиции и събития, очаквайки голяма подкрепа от партньорката си. Той никога не се задоволява с нещо средно, защото при него важи правилото "Всичко или нищо!".

И тези сред жените:

Телец

Жената Телец е добра и хитра. Освен това тя знае как да задоволи партньора си и да му даде безгранична любов. Нейният дом е символ на хармония и топлина, а паралелно с това има невероятен усет за бизнес. С оглед на това, че има фобия от нищетата, тя се труди да печели пари по всеки възможен начин. За нейните фантастични извивки няма нужда да говорим - истинска жена!

Везни

Тя несъмнено е най-красивата от всички зодиакални знаци в хороскопа. В момента, в който я забележите, забравяте и прощавате всичко. Тя не може да се похвали, че е домакиня, но за сметка на това пък, е ужасно красива. Има уникални маниери и изглежда като богиня, слязла сред „обикновените“ жени. За нея не съществува врата, която да не може да бъде отворена. 

Лъв

Също както при мъжете, така и при жените – Лъвицата е лъвица и в буквалния смисъл на думата. Нейната поява очарова. Тя знае как да наложи волята си и за себе си избира единствено и само съвършеното. Кралицата е на добрия вкус, а дори и когато нещо прави погрешно, лъвицата ще намери начин как да ви убеди, че това е правилното.