За приликата между жените и змиите се носят митове и легенди, разпространявани, разбира се, от мъже. Нека не забравяме, обаче, че змията е символ на изкушението, грацията и женствеността.

Екипът на Dama.bg ще ви разкрие коя змия сте според уникалния змийски хороскоп, който сме ви подготвили.

Жената Овен – Огнен питон
Тя е пряма, темпераментна и изненадващо силна. Може да разкаже играта и на най-самоуверения мъж. Лицемерието и подмолните игрички са й чужди. Винаги атакува открито – със самочувствие и увереност. Е, поне знаете какво да очаквате от нея!

Жената Телец – Ехидна пепелянка
Тя е женствена, самовлюбена и претенциозна. В повечето случаи атакува, за да отговори на провокацията. Рядко напада първа. В нейния свят тя винаги е на първо място и винаги преследва собствените си желания и нужди. Не би направила големи компромиси, дори в името на голямата любов.

Жената Близнаци – Черна мамба
Динамична, пресметлива и изключително опасна, тази змия не само чете мисли, но и ти казва какво да мислиш. Действа с лукавство и хитрост и наказва сурово предателите. Може да обещава любов, а в следващия момент да ти нанесе решителен удар.

Жената Рак – Спяща кобра
Тя изглежда незаинтересована и безразлична само на пръв поглед. Всъщност е изключително наблюдателна и хитра. Нанася жестоките си удари, когато никой не очаква, което я прави толкова опасна. Живее, за да отмъщава и наказва другите. Не е изключено да интригантства, за да предизвика напрежение и конфликт и така да си създаде силни емоции.

Жената Лъв – Кралска боа
Тя е величествена и малко надменна. Изисква от околните уважение и внимание, сякаш наистина е кралска особа. Може да бъде спечелена с комплименти, колкото и да са абсурдни. Не умее да скрива емоциите си, но затова пък е толкова истинска.

Жената Дева – Гърмяща змия
Тя показва истинската си същност, само когато я доближат. Само най-близките й хора знаят наистина какво представлява. За пред хората играе ролята на добрата самарянка, а всъщност е заядлива, вечно недоволна и капризна.

Жената Везни – Анаконда
Тя е самото изкушение! Омайва мъжете с красотата си и добре прикрива истинските си намерения. Няма мъж, който да не се поддаде на очарованието й. Не дава никакви признаци кога ще нанесе съкрушителния си удар. Докато ти говори мили думи, всъщност обмисля атаката си.

Жената Скорпион – Демонична змия
Тя знае как да бъде интересна, предизвикателна и неприлично красива. Умее да манипулира мъжете и да ги подчинява на желанията си. Лесно губи интерес и се отегчава. Умните мъже я заобикалят, колкото се може по-тихо, а останалите цял живот лекуват раните си от срещата си с нея.

Жената Стрелец – Усойница
Тя не обича да губи и за целта използва всички средства – позволени и непозволени. Често се озовава в центъра на скандала, за който има най-голям принос. Предизвиква околните и най-вече мъжа до себе си. Ако я попиташ защо го прави, тя ще влезе в ролята на жертва.

Жената Козирог – Рогата змия
Тя изглежда привидно отстъпчива, тиха и пасивна. Всъщност, е изключително опасна и дори жестока. Наблюдава околните и трупа опит. Докато те я подценяват, тя ги дебне да направят фатална грешка. Не се смесва с тълпата, защото обича да атакува сама. Един мъж трудно може да спечели сърцето й, ако тя не му го подари.

Жената Водолей – Жълтоуха водна змия
Тя изглежда съвсем обикновена и околните често не я забелязват. Когато нанесе обаче удара си, всички са изненадани. Може да ти говори приятелски, да четка егото ти и в същото време да обмисля как да те атакува. И отгоре на всичко, това много й харесва.

Жената Риби – Сива водна змия
Мъжете не се влюбват в нея от пръв поглед, но погледнат ли я втори път, просто не могат да я забравят. Тя привлича с ефирни движения и подчертана женственост. Умее да влиза в различни роли, да играе игрички и да прикрива истинските си чувства и намерения.