Истинска война се заформи в родните VIP среди заради грандиозния концерт на Цеца в Несебър, който ще е следващия петък – 21 август. Причината за раздора се оказаха най-хубавите места за предстоящото събитие, които обаче са ограничени.

За място във VIP зоната, която ще се намира в непосредствена близост до сцената и ще предлага възможно най-добрата гледка към кралицата на балканската музика, вече наддават множество бизнесмени, богаташи и звезди от родния шоу-бизнес. Говори се също, че до ценните VIP-пасове са се добрали и видни политици и държавни служители - не само от България, но и от чужбина. Така следващата седмица в Несебър на едно място ще се събере за първи път елита на Балканите.

Скъпоценните пропуски могат да бъдат закупени единствено от организаторите на концерта и заради огромния интерес въобще не са стигнали до мрежата на Eventim. Със сигурност последните бройки ще бъдат разграбени следващите няколко дни, съобщават от Moko Solution.

Мега-концертът на примата на Балканите е на 21 август на Градски стадион „Несебър“. Начало: 19:00 ч. Билети за събитието може да намерите в мрежата на Eventim в цялата страна, както и на касите на стадиона в Несебър. Цена на билетите: от 30 до 50 лева.