Ето, че приключи играта, която организирахме заедно с немската марка за обувки Deichmann. В тази статия ще разкрием имената на четирите късметлийки, които си спечелиха ваучер на стойност 40 лв., за следващия си любим чифт обувки от Deichmann.

Ще ви разкрием още какви са предпочитанията на читателките на Dama.bg  относно любимия аксесоар на всяка дама – обувките!

На първо, според нас съвсем заслужено, място се нареждат елегантните обувки. Именно те се появяват в резултатите на най-много от участничките в играта.

Второ място заемат най-подходящия тип обувки в ежедневието на всяка заета жена, която иска едновременно да се чувства удобно и същевременно с това да бъде шик, а именно спортно-елегантните!

 

След тях, на трето място, вие поставихте ежедневните обувки, които обикновено подбираме за по-непретенциозните дни в нашия живот.

 

Последни останаха спортните обувки, на които често залагаме през уикендите, за разходка в парка, в планината или просто за да потренираме!

Дойде време и за дългоочаквания момент за всички дами, които се включиха в нашата надпревара, а именно обявяването на печелившите, а те са:

Цветелина Димитрова

Таня Луканова-Павлов

Цветина Иванова

Савина Савова

Честито, момичета! Убедени сме, че съвсем скоро ще се сдобиете с новите си удобни обувки от Deichmann!