В някои страни автобусните спирки определено не са това, което бяха. Българските спирки съвсем нормално не се нареждат сред чудноватите, интересни и доста комфортни спирки, които ще ви покажем. В България трудно се правят нормални спирки, та какво да говорим за футуристични като следващите:

1. Тази автобусна спирка се намира в американския щат Джорджия и е направена от частите на три стари училищни автобуса.




2. В най-големия град в щата Минесота, Минеаполис пък има спирка, която осигурява комфорт и топлина на чакащите автобуса в студените зимни вечери. Самата спирка изглежда като готварска печка, в която човек може приятно да се сгрее.



3. В Нагасаки, Япония пък има над 15 вкусни плодови спирки. Ще ви покажем три от тях – ягодова, динена и доматена спирка.



4. Спирката в марокански стил, намираща се в Англия, впечатлява с екзотичната си и някак романтична атмосфера. Без съмнение човек няма как да не е в добро настроение, докато чака автобуса си на тази спирка.



5. Автобусната спирка в Куритиба, Бразилия пък очарова любителите на модерните и креативни неща със своя иновативен дизайн.



6. Спирките в Дубай са оборудвани с климатици, защото жегата е наистина голяма. Климатикът е изключително удобство за чакащите, най-вече за възрастни хора и малки деца.



7. Тази спирка в Касар де Касерес, Испания трудно може да се опише или анализира. Тя просто е различна. А нали тъкмо различните неща правят света по-красив.



8. Красива естонска къщичка или просто спирка, намираща се в Естония? Е, истината е, че е спирка, но пък изглежда толкова уютно, нали?



9. САЩ отново ни изненадват с интересна автобусна спирка в Rockaway Beach, New York под формата на гигантска вълна. Със сигурност тази спирка е любима на сърфистите.



10. Автобусна спирка в Калифорния.



11. Спирка, обърната към морето.



12. Спирката-люлка в Лондон. Определено чакането на автобуса ще е доста забавно и за децата, и за възрастните, които ще се върнат за малко към своето детство.