Споделям с вас спомен от първият си 14-ти февруари с моята половинка, защото той е останал в съзнанието ми като изключителен и много ценен за мен жест на внимание, грижа и любов!

Един от моите начини да изразя Любовта си са подаръците, разбира се, но той все още не знаеше това... Въпреки че се познавахме отскоро, той успяваше да долови и най-тихите вопли на сърцето ми, като още тогава ме правеше невероятно щастлива!

Беше 14-ти Февруари, но ние просто нямаше как да бъдем заедно на тази дата, защото и двамата бяхме заети с работни ангажименти... Трепетното очакване да се чуем, обаче надделяваше в мен, но не исках да го събудя, защото знаех, че още спи...

Беше около 08:00 ч., защото аз станах по-рано, за да си организирам деня и да направя сутрешната си тренировка, когато неочаквано, но много желано от мен, позвъня телефонът ми. Беше Той и ми каза да се покажа на терасата. Аз попитах развълнувана - "Къде да се покажа?! На терасата?"

Ние бяхме на разстояние повече от 400 км един от друг!

Той повтори думите си с нежност и любов, която направо ме разтопи:

- "Миличка, излез на твоята тераса, там където си сега!". Тогава аз изтичах бързо и видях автомобила му спрял пред дома ми. Сърцето ми щеше да изхвръкне буквално!

Отворих вратата на колата му, влязох при него и се запрегръщахме страстно. Подари ми нещо, което освен силното преживяване от изненадата, ще запомня завинаги! Беше подбрал най-романтичните и любими неща, които можех да си представя. Въпреки това, най-ценното от всичко бе, че беше преминал повече от 400 км в едната посока, за да дойде, да ме прегърне и да ми даде лично подаръка!

Оставаха му още толкова километри за изминаване, защото имаше ангажименти, които нямаше как пропусне. За мен идването му говореше много повече от хиляди думи! За мен това беше и ще си остане най-силното преживяване, изразяващо думите "Обичам те".

Автор: Станка Иванова