Продължение ->

Заявка: Мисията на моя живот

Убедени сме, че винаги сте искали да узнаете с каква мисия сте на този свят и каква е причината за съществуването ви. Оказва се, че регресията би могла да даде отговор и на този въпрос. "Мисията се променя. Времената в момента са толкова различни, че няма как тя да е константа. Например, виждал съм такива животи: човекът става сутрин лови риба, продава я и цял ден нищо не прави и така в продължение на 50 години и той е много доволен от живота си. Или жена, която живееше в крайпътен хан, става в 4 сутринта и прави хляб. Най-любимото й време беше вечер докато гледа залеза. И двамата се чувстваха изключително удоволетворени. В момента това няма как да се случи и не познаваме такива хора, които десетки години правят едно и също. Младите хора не могат да се задържат дълго на едно и също място. И в момента мисията на живота ни се променя непрекъснато. Например, моята мисия има център, който е развитието на човешкия потенциал и има различни проявления. Например, сега в момента работя регресия и по този начин развивам потенциала на хората." - разкрива Петър.

С помощта на регресията повечето хора успяват да открият фокуса на живота си. За някои това е да лекуват, за други да работят с хора, например. Обикновено това е достатъчно, а конкретното проявление е избират те самите.

"В момента времето тече изключително бързо и можем да преминем през много опитности за кратко време, което обогатява много душата ни. Това е и причината индиговите и кристалните деца да започнат да идват. Аз съм работил с тях, те са уникални. Най-малкото момченце, с което съм правил регресия беше на 12 г. Децата са невероятно, те помнят всичките си животи. Спомням си случая на едно момченце на 14 г. Обясняваше ми как изглежда домът му, там откъдето идва душата му. Попитах го "Какво има около теб?" и то ми отговори "Около мен може да има всичко, което си пожелая".

Плод на фантазията или реалност?

Много хора се съмняват в истинността на картините и усещанията, които получаваме по време на регресия. В действителност е възможно те да бъдат повлияни от нашето въображение, както и от знанията, които сме натрупали.

"Спомняш ли си радиоприемници с копче? Трябва да настроиш радиото на определени мегахерци, за да слушаш любимото си радио. Копчето е въображението, то е наш приятел. Добре е то да работи по време на регресия, защото помага да настроим мозъка си на тази честота. Като свикнеш с това усещане вече е лесно. То е като с карането на автомобил и съединителя. В началото се чудиш кой идиот е измислил съединителя, имаш два крака, а три педала! Докато свикнеш ти отнема време. Както някои хора свикват бързо със съединителя, така други бързо отпускат ума си, други пък по-бавно. По същия начин с шофирането. Не всеки веднага успява да влезе в регресия.
След регресията отваряш Гугъл и започваш да търсиш. Наистина ли е имало в 1500 г. сини копринени рокли в Испания и се оказва, че Испания е първата държава, която внася бубарството" - разкрива ни тайните на регресията Петър. 

Регресията ти подава ръка или за какво може да ни помогне тя

Истината е, че самата регресия не помага директно, тя дава някакво послание, което човек ако иска го взима и го прилага в живота си, ако пък не, го оставя в миналото. 

Резултатите от една регресия могат да бъдат разнопосочни и зависят от индивидуалните потребности на всяка душа към този момент. Като цяло тя повишава спокойствието, връзката с интуицията се подобрява, освен това можете да придобиете по-дълбоко-разбиране на взаимоотношения с ваши близки. Бихте могли да установите и какво е призванието ви за сегашния живот. Може да отпаднат страхове, фобии, чувство на вина, тъга, неудовлетвореност. Често връзката с природата на хората, подложили се на регресия, става по-пълноценна. Най-голямата полза от пътуването в минали животи е, че скрепява връзката между духа и тялото. Едно специфично усещане, че всичко е наред, знаете всичко и сте на прав път.

Чрез регресия бихте могли да си обясните и някои вродени заболявания, които обикновена са от минали животи. Разбира се, не всички болести идват от миналото. При такива случаи Петър обикновено води клиента си в момента на планиране, докато душата още чертае пътя си на земята. "В този момент на планиране водя много хора, защото те си планират болестта, планират си катастрофата, планират си взаимоотношенията причината е, че всички те ни носят уроци. Всяко нещо, което ни се случва, ни се случва защото, в повечето случаи ние сме го избрали или не сме чули знаците, които са ни били изпратени. Много хубаво нещо по този повод каза моя клиентка: "Аз слушам шепотите на Вселената, за да не се наложи да чуя виковете й."

Да се обърнем назад заедно или какво е Групова регресия?

Освен на индивидуална регресия, бихте могли да се подложите и на такава в група. Как ли протича обаче една групова регресия?  "Същото, което се случва на лична, но в групата хората не говорят. Там инструкцията е една за всички. Те си преживяват сами процеса, задават си въпросите и си отговарят на ум. В началото не ми се искаше да правя групови регресии, защото смятах, че това е личен процес, но се оказа, че има някои хора, на които личната среща им е прекалено лична. Не всички обичат да бъдат център на вниманието. Затова и на групови регресии им се получават много по-дълбоки и ярки регресии. Размерите на групата са доста различни - от двама до 42. Понякога си пречат, друг път не. Винаги има някой, който кашля, случвало се е и някой да захърка или да плаче. Но е много индивидуално и тук. Има някои, на които им пречи и други, които казват, че въобще не са чували шумове около себе си.".

Аз ти помагам да стигнеш до някъде от там нататък ти си разглеждаш и решаваш дали да приложиш наученото знание или не.

В заключение

Както всичко в живота ни, регресията се появява, когато сме готови за нея и когато имаме нужда от съдействието й. Тя е инструмент, който би могъл да ни помогне да се справим с вързопа от неподредени мисли, които подобно на топче за пинг-понг, се лутат в главата ни ежедневно. Като хора, подложили се на регресия, бихме могли да споделим, че тя е едно очистващо преживяване, което внася чувство на комфорт, космично спокойствие и успява да подреди по неповторим начин всички тези питания и търсения, които имаме ежедневно и непрекъснато. Хубаво е всеки от нас да си даде сметка, че отговорите на "свръхземните въпроси, които никой век не разреши” се крият дълбоко в нас и трябва просто да им подадем ръка, за да се разкрият пред нас. 

 

 „Пре-раждане." „Ради" какво значи? Ради значи работи. Прераждането е един закон, според който, щом една работа остане недовършена, дава ти се възможност да дойдеш втори път да я довършиш.  - Петър Дънов