Ромина Пауър, нежната половинка от най-продавания дует в историята на музиката, разкри, че все още пази топли чувства към Ал Бано, с когото ще изнесе грандиозен концерт на 16 декември в “Арена Армеец”, пишат медиите на Ботуша. Съвсем спонтанно и емоционално, Ромина заяви по време на снимките на италианска телевизионна шоу-програма, че някои чувства към бащата на децата й са все още живи. „С Ал Бано бяхме женени в продължение на тридесет години, моята любов към него никога няма да си отиде", сподели певицата.

Двамата отново се сближават през 2013 г., когато заедно отпразнуват седемдесет-годишния юбилей на Ал Бано. В момента любимият италиански дует поддържа близки приятелски отношения, а най-щастливи от това са техните деца. Голямата фамилия наскоро се събра за голямо парти по случай рождения ден на Ромина.

На 16 декември българската публика ще стане свидетел на едно историческо събитие, за което ще се говори дълго! Ал Бано и Ромина Пауър, две от най-големите италиански звезди за всички времена, ще се съберат отново за грандиозен BEST OF концерт в "Арена Армеец". Специално за родната аудитория обаче те отново ще излязат заедно на сцената, за да изпълнят най-големите си хитове на живо.

Билетите за грандиозния концерт в "Арена Армеец" са на цени от 40 до 120 лв. и могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК.