Перфектни хора няма - това е казано и доказвано милиони пъти. Всеки човек има своите недостатъци, които ни вбесяват и дразнят на моменти. При някои хора са по-малко, при други... в повече. Разбира се, всичко зависи от човека - културата му, възпитанието, навиците и.. зодията. Колкото и да не ни се вярва всяка зодия си има както добри черти, така и лоши, които понякога атакуват директно нервната ни система. 

 
 
 
Екипът на Dama.bg ви представя дразнещите черти на зодиите, за да бъдете подготвени, когато общувате с представител на някоя зодия. А и за да знаете с какво вие може да влияете негативно на останалите хора.
 
 
Овен
Огън! Най-точното описание на тази зодия. Овните не се спират на едно място, те постоянно са в движение, лошото е, че не дават мира на тези, които обичат пасивността. Опитите да посъветвате Овен са винаги неуспешни. Не дай си Боже да ти се случи да спориш с представител на зодията - грандиозен провал те чака, че даже и скандал. За тях не съществува опцията, че грешат. За Овните запомнете едно: те са убедени, че винаги техният начин е най-добрият.
 
Телец
Телците търсят материалното, готови са на всичко, за да си вземат това, което смятат, че им се полага. Целта е важна, средствата нямат значение. Алчността при тях надделява, макар че не искат да си го признаят.
 
Близнаци
Представителите на тази зодия са като мелници. Не млъкват, ама никога. Имат мнение за всичко и не се страхуват да го изразяват, макар и доста често да нямат представа за какво говорят. Нашият съвет е да не доверявате тайни на Близнаците, не е сигурно, че ще успеят да я опазят.
 
Рак
Характерна за тях е недоверчивостта. Ще подложат на въпрос и най-сигурния факт. За повечето Раци животът се намира в миналото. А когато се сближат и свикнат с вас, могат да стигнат дори до манипулация, за да сте винаги наблизо.
 
Лъв 
Царят Лъв! Това е - те са единствени, горделиви и светът се върти около тях. Не приемат чуждото мнение и държат на контрола.
 
Дева
За тях нищо никога не е сторено по правилния начин. Толкова са примерни и "правилни", че понякога могат да те изкарат извън релси за секунди. Не се опитвайте да се шегувате с Дева, няма да го понесат. След лека усмивка от тяхна страна ще усетите отмъщението. 
 
Везни
Везните не живеят в реалността, те са си измислили свой свят, където всичко е перфектно. Толкова са наивни, че дори дразнят. Факт е, обаче, че колкото и да са отнесени от вятъра, винаги ще намерят време, за да ви обяснят колко грешите в преценките си. Ако искате са се посмеете, ви съветваме да убедите представител на зодията да направи избор между две възможности.
 
Скорпион
Не могат да прощават, за сметка на това самочувствието им се простира три метра над небето и са лесно докачливи. Внимавайте, защото Скорпионите могат да бъдат много злобни и отмъстителни, ако ги засегнете. 
 
Стрелец
Дечковци, съзряването при тях е почти невъзможно. Тактичността не е присъща черта за тях, понякога дори не се усещат как те нараняват. Вкусът също не е типичен за тях. Дрехите и домът им почти винаги са в ужасни цветове. Жената Скорпион може да бъде забелязана с нетипични цветове и аксесоари по косата си.
 
Козирог 
 
Киселяци. Студени, груби и единственото, което има значение за тях, е техният и само техният интерес. Не са купонджии, дори могат да откажат хората от забавлението с поведението си.
 
Водолей
Държат на своята свобода. За да я имат са готови да изоставят всичко, което са градили. Много бързо сменят намеренията и настроенията си, защото им е изникнала някоя неочаквана идея в главата. Неуравновесени хора са тези Водолей.
 
Риби
Не умеят да поемат отговорност за действията си, те нямат вина за нищо и винаги някой друг трябва да я поеме. Въображението им е толкова богато, че понякога сами не успяват да разграничат реалността от фантазията.