Време е да събудите кожата на тялото си за топлите ласки на предстоящото лято. Стъпките са две – ексфолиране и хидратация. Започнете от ръцете, преминете към тялото и завършете с краката. Ето и нашия списък с топ продукти за пролетно събуждане на красотата.

Нежно ексфолирана и добре хидратирана – това е тайната на кадифено меката кожа на ръцете и тялото. Ния постигаме този ефект с новия 365 Боди скраб с чай от арония на SNB. Преди броени дни той допълни Серия 365. Скрабът нежно почиства повърхностния слой на кожата от мъртвите клетки с помощта на комбинация от органични частици на 100% натурален чай арония и добавен фин абразив натриев бикарбонат. Разбира се, с ексфолирането не бива да се прекалява, независимо от финия абразив в скраба. Затова препоръчваме да го използвате веднъж месечно.

За любителите на ексфолиращите продукти с по-груби частици, препоръчваме Скраб за ръце и тяло Tea Time, който е балансираната комбинация от захар, сол и масло от шея. С него можете да ексфолирате цялото си тяло. Първоначално захарните зрънца отстраняват по-грубите натрупвания от мъртви клетки по кожата, а фината сол нежно довършва пилинговия процес. Включеното в състава масло от шея стимулира процесите на регенерация, подхранва кожа и подобрява нейната еластичност. Всичко, от което имате нужда за добре почистена кожа, може да бъде при Вас за броени дни в удобна кръгла кутия от 400 мл.

За нежните крачета, за които всяка от нас мечтае, препоръчваме Захарен скраб с какаово и растителни масла. Той осигурява висока степен на ексфолиране и почистване на кожата на краката и ходилата от мъртви клетки с помощта на уникална комбинация от рафинирана и кафява захар. Съдържащото се в скраба какаово масло овлажнява и омекотява кожата и подобрява нейната еластичност. Цялостната добре балансирана маслена основа дава възможност за продължителен масаж с малко количество. А ароматът… ммм сигурни сме, че апетитните ароматни нотки на млечен шоколад и кокос ще доставят истинска наслада за сетивата.

Независимо кой от скрабовете усещате като свой, препоръчваме Ви след ексфолриране и ежедневно да подхранвате и хидратирате кожата си. Продуктите, които ни впечатлиха, са Крем-гел Tea Time и Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло. Първият e създаден да хидратира и обновява клетките. Съдържа висок процент екстракт от алое вера, който е комбиниран със съвременни подхранващи и омекотяващи съставки. Прониква бързо и се усвоява напълно без да омазнява излишно. Повишава еластичността и създава усещане за свежест. За Ваше удобство е представен в две опаковки – от 30 мл за дамската ви чанта и от 250 мл за ползване у дома.

Овлажняващ крем за ръце, крака и тяло също съдържа екстракт от алое вера, който е комбиниран с комплекс от хидратиращи съставки, витамин Е и специални емолиенти. Те допълнително подхранват кожата и подобряват нейната еластичност и хидробаланс. Този крем е със същия пленителен аромат, с който сме сигурни, че ще Ви очарова захарният скраб.

Ако искате да направите своя подбор за пролетно събуждане на красотата си, не се колебайте да разгледате www.starnails.bg