Имаш едни 3 килограма в повече, които все още те делят от щастливия живот на секси мацка, чийто дрехи й седят като на модел? Време е да им кажеш сбогом!

Виж нашите предложения, с които ще успееш да смъкнеш няколкото излишни килограма само за една седмица!

Хубавото на нашите съвети е, че няма да те караме да гладуваш, нито да си купуваш специална храна, която да приготвяш по сложен начин. Ще ти представим няколко лесни трикчета, с които няма да измъчваш тялото си или да жертваш доброто си настроение!

Пий основно вода

Да, водата е от огромно значение, що се отнася до свалянето на килограми. Пий много вода, повтаряме - вода! Не, не може да я заместиш с кафе, енергийна напитка или плодов сок... камо ли пък с бира. Защо вода? В нея няма калории, помага да изхвърлиш излишните течности и подобрява метаболизма. А за да се чувстваш специална (каквато всъщност си), добави в чашата си резен лимон или няколко листа мента.

Спри ориза, картофите, белия хляб и пастата...

Забрави за белия ориз, спагетите, сандвичите и пържените картофки. Проблемът е, че въпреки тези храни да са засищащи, много скоро след като си ги консумирала отново ще почустваш глад. Освен това от тях коремът ти ще се подуе. С какво да ги замениш? С пълнозърнести продукти и зеленчуци. Вместо да си намажеш филия, изяж една салата с пилешко. Изхвърли чипса и хрупай резенчета моркови и чушки пред телевизора.

Кардио

Не очакваше, че само ще ядеш и мързелуваш, нали? Ще ти се наложи и малко да се размърдаш. Отдели си поне 30 минути на ден, в които да потренираш. Препоръчваме ти да тичаш, защото колкото по-учестено бие сърцето ти, толкова повече калории ще изгориш!

Падни за...36!

Отправяме ти предизвикателство! Прави по 3 серии от 12 лицеви опори всеки ден! Уверяваме те, че дори да ти се стори трудно, ефект има и напълно си заслужава. Освен че ще изпиташ удовлетворение щом отброиш до 36, с  лицеви опори ще оформиш идеално фигурата си. Повечето хора смятат, че те развиват основно горната част на тялото - гърди и ръце, но всъщност, ако ги изпълняваш правилно, ще ти се наложи да стегнеш всичките си мускули - от раменете до пръстите на краката. Ръце, гърди, дупе, корем, бедра - усети напрежението в цялото си тяло!

Време е за кафе... а след това?

Изненада! Да, може да се поглезиш с кафе! Но уловката е в това, да го изпиеш и час след това да отидеш на фитнес. Освен че ще се почувстваш по-бодра, ще си и по-продуктивна - чашката кафява течност преди упражнения ще ти даде енергията и силите, от които се нуждаеш, за да изгориш максимално калории в залата.

Вечер е, става горещо!

Планът за вълшебната седмица включва и много любов! Прави секс всеки ден, като поемеш инициативата и бъдеш активната страна. Позата ''ездачка'' е истински убиец на калории. Знаеш ли например, че за около 30 минути бурен секс може да изгориш 150 калории? А знаеш ли какво още ти дава сексът? Помага за отделянето на ендорфин, който те кара да се чувстваш щастлива... и не толкова гладна!