Градът е забързан, ангажиментите се трупат, а времето все не ни достига – точно така може да бъде описано ежедневието на всяка модерна жена. Разбира се, всяка една от нас е намирала свой собствен начин да се справя с прекомерното натоварване. И макар понякога да си мислим, че сме се превърнали в Жената чудо, често разчитаме на малки помощници, които ни спестяват много време и усилия.

Съвремието ни не би било същото, ако не разчитахме на „умните“ джаджи, които ни отварят прозорец към света. Признавам, че моят смартфон често се оказва спасителният ми пояс и ми помага в много и различни ситуации. И като всяка модерна дама винаги съм в търсене на следващото устройство, което не само е мой верен асистент, но и красив аксесоар, който ме радва всеки ден. Телефон, който ми дава повече свобода и ме отличава от всички останали.

Преди броени дни имах удоволствието да присъствам на специално събитие, организирано от Samsung. Любопитно беше, че нямах представа какво точно е подготвил световният бранд. Вечерта премина с невероятни емоции и една голяма изненада – представянето на Samsung Galaxy Z Flip и S20. Разбира се, за мен най-интересно беше устройството, което ми напомни за по-простите времена на първите мобифони, съчетано с красив дизайн и множество функционалности.

Дизайн, който привлича всички погледи

Спомняте ли си телефоните, на които всички казвахме „миди“? Точно така, устройствата с капаче, които превръщаха всяко начало и край на разговор във важно събитие. Е, на мен това усещане определено ми липсваше, тъй като можех със замах да прекъсна всяко телефонно обаждане. Z Flip ми доказа, че не само разговорите, но и всяка друга задача, могат да бъдат изпълнени със стил. Цветът на бройката, която аз използвах, беше в цвят огледално черно. А всяка дама, която не се страхува да бъде различна, може да избере модел в цвят огледално лилаво.

Две половини правят едно цяло

Да, Samsung Galaxy Z Flip се сгъва и не прилича на никой друг смартфон на пазара. Когато е сгънат, той е с много компактни размери и най-накрая се чувствах комфортно с телефон, който се побира в джоба на дънките ми. Има различни положения, в които той може да бъде полусгънат, което е възможно благодарение на панта Hideaway от ново поколение.

Камерата, без която не можем

Обожавам да правя снимки, независимо дали са на някой паметен момент в живота ми, или са на изненадващата красота в ежедневието. Сгъваемият смартфон на Samsung не ме разочарова и като дългогодишен почитател на марката смело заявявам, че качеството на фотографиите отговаря дори на моите високи изисквания.

Вече всяко селфи се получава добре, благодарение на възможността телефонът да стои в „седнало“ положение. Ъгълът за всяка снимка може да бъде нагласен точно така, както искам.

По-близо до всички

Всеки от нас има любими хора в чужбина или поддържа контакт с колеги извън граница. В подобни ситуации видео връзката е от особено голямо значение. А със Z Flip тя е и лесно осъществима, защото телефонът може просто да бъде поставен на бюрото, докато разговаряме с близките ни.

Класа над познатото

От Samsung са помислили за всичко и фактът, че телефонът стои сгънат в чантата по никакъв начин не пречи да проверим от кого имаме известие или кой ни търси. Външният екран е постоянно на наше разположение.

Ежедневието на всяка една от нас е изпълнено с много предизвикателства, битки и напрежение. Ето защо е добре да имаме верен съюзник в джобен формат, на който винаги можем да разчитаме. Samsung Galaxy Z Flip ме връща в добрите стари времена, когато телефоните бяха просто телефони с капаче. Но днес времената са други и имаме нужда от нещо повече, за да преминем през всички изпитания. Z Flip ни дава цялата увереност, от която имаме нужда, гарантирайки ни отлична издръжливост, иновативен дизайн и множество функции, които превръщат всеки ден в красиво изживяване.