Овен

При вас, Овни, са възможни разправии с колеги или с хора от близкото ви обкръжение. Много е вероятно да ви се наложи да защитавате позициите си пред хора, за които смятате, че не ви оценяват достатъчно. Постарайте се да сте максимално обективни, докато го правите и не се изхвърляйте в монолозите си, ако искате да срещнете разбиране.
Много е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

Телец

Ако сте родени под знака Телец, значи финансовите въпроси и разпределението на бюджета и печалбите, ще ви се отдават перфектно през седмицата. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание с доверен и близък до вас човек.
В любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска. Може да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват.
Към края на седмицата акцентът ви пада върху партньорството и не са изключени известно количество емоции в тази сфера от живота ви. За да не се изпокарате или емоциите да са негативни, ви се препоръчва да предприемете съвместни занимания, които да носят удоволствие и на двете страни.

Рак

При вас, Раци, са възможни много силни романтични трепети през седмицата. На моменти може да сте доста мечтателни и не особено реалистични във връзка с обект на вашата страст. При всички случаи ви се препоръчва да внимавате с кроенето на общи планове, за да не се разочаровате в последствие.
Седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако имате много работа през деня, се старайте през вечерите да можете да си доставяте удоволствие и да разпускате напрежението, за да не се натрупва.

Лъв

Вие, Лъвове, в началото на седмицата може да попаднете по средата между две спорещи страни и да действате като арбитър. Преценката ви ще е безпристрастна и доста обективна, за да сте полезни и да успокоявате чуждите страсти.
След средата на седмицата ви се очертава време прекарано със семейството и децата или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Дева

Вие, Деви, е възможно в началото на седмицата да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени също така срещи с хора, които биха могли да обогатят мирогледа ви и да са ви интересни събеседници.
След сряда ще сте много философски настроени и ще се стремите да виждате голямата картина в заобикалящите ви ситуации. Няма да се фиксирате върху дребните и незначителни неща, които така силно тормозят другите и поради тази причина присъствието ви ще успокоява околните.

Везни

При вас, Везни, се очертава една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите.
В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Същото важи за любовния фронт. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си, докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата може да сте леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.
След средата на седмицата ще си отпуснете душата и ще намерите как да релаксирате и да си доставите удоволствие, както и на най-близките си хора.

Стрелец

При вас, Стрелци, решаването на любовни въпроси и изясняването им с половинката, ще е основна темa през седмицата. Най-вероятно много ще разсъждавате над чувствата си, има ли ги, няма ли ги, човекът отсреща показва ли ви същото, което и вие на него и дава ли ви това, от което се нуждаете. До каквито и изводи да стигнете, се постарайте да сте максимално дипломатични, докато го поднасяте и максимално разбиращи аргументите на противоположната страна, когато получите отговор или коментар от отсрещната страна.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирога, ви очаква една доста турболентна седмица, пълна с възходи и падения, с динамика и разнообразие. В работата ви, не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, която да предизвика смут и объркване в нормалния ви и ежедневен ритъм и динамика.
В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят.

Водолей

На вас, Водолеи, в началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да правите дребни, но ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.
След сряда ще сте по-силно насочени към професионалните си цели и реализация. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Риби

Вие, Риби, може би ще трябва да усвоявате нови знания през седмицата. Или ще преминавате през различни книги, сайтове, курсове и други източници на информация или просто в работата ще има изисквания към вас, към които ще се стремите с упоритост да се напасвате, учейки се от другите и доказвайки ново ниво на професионализма си.
Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да трябва в последствие да й се реванширате.