Овен

Вие, Овни, ще си имате ангажименти с член от вашето семейство в началото на седмицата. Някои от вас ще се занимаят с имотни или наследствени въпроси, а на други ще се наложи да обърнат внимание на близък до тях човек и да му окажат помощ и подкрепа в труден за него момент.

След четвъртък ще имате възможност да се отдадете на ваше хоби или развлечение. Ще сте чаровни и общителни и ще успеете да впечатлите човек, когото харесвате с чара и остроумието си.

Телец

Вие, Телци, не е изключено да се отдадете на нещо, което обичате в началото на седмицата. При всички случаи ще бъдете авантюристично настроени и любопитни.

След четвъртък е добре да не влизате в излишни конфликти и да не се разправяте със заобикалящите за незначителни неща.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Близнаци

Вие, Близнаци, е вероятно да учите нови неща в началото на седмицата. Не са изключени занимания с правни въпроси или общуване с чужденци.

След четвъртък е възможно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Рак

Вас, Раци, ви чака ново начало през седмицата. Някои от вас ще променят визията или имиджа си, други ще афишират връзка, трети ще стартират нови професионални проекти.

След четвъртък ще успеете да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да ги поглезите, защото не е изключено някой от тях да се чувства пренебрегнат.

Лъв

Вие, Лъвове, ще отделите голямо внимание на половинката ви през седмицата. Възможно е да успеете да изясните конфликт, който от известно време ви тормози.

Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно ще ги впечатли и на когото без проблем ще успеят да завъртят главата.

След четвъртък ще успеете да направите голям пробив в службата и да получите отдавна чакано признание.

Дева

Голяма част от вас, Деви, ще са изключително общителни през седмицата. Възможно е да срещнете интересни хора, с които да флиртувате, да разговаряте на важни за вас теми и да се позабавлявате.

След четвъртък е възможно да имате сблъсък с авторитети, пред които ще ви се наложи да се доказвате. Ако съумеете да запазите самообладание, ще се справите блестящо и ще блеснете със знанията и уменията ви.

Везни

Вие, Везни, ще сте работливи и професионално ангажирани в началото на седмицата. Много е вероятно да пожънете големи успехи и да сключите важни договори или сделки.

След четвъртък ще отделите внимание на близък приятел или ваше хоби.

Възможно е да се поглезите с приятна почивка, спа процедура, шопинг терапия или практикуването на любим спорт.

Скорпион

Вие, Скорпиони, не е изключено да получите важни обаждания, съобщения или доставки в началото на седмицата.

Ще сте ангажирани да градите добър имидж и авторитет. Възможно е да обогатявате опита си отмятайки неотложни задачи и общувайки с важни за израстването ви хора.

След четвъртък е вероятно да получите интересни професионални предложения.

Някои от вас ще общуват с чужденци, ще се занимават с правни или с философски въпроси.

Стрелец

Вие, Стрелци, не е изключено да предприемете кратки пътувания в началото на седмицата. Възможни са трудности със средствата ви за комуникация и транспорт. Бъдете внимателни с тях.

След четвъртък ще успеете да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията си.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата не е изключено да се скарате с партньора или с близък до сърцето ви човек. Добре е да не сте прекалено нападателни и изискващи, както и да се стараете да изслушвате и разбирате другия.

След четвъртък голяма част от вас ще успеят да отделят време на семейството и близките си хора. Много е вероятно да обновите интериора в дома си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака една доста раздвижена седмица, през която ще имате шанса да срещнете интересни и нестандартни хора, с които да прекарате приятно времето си.

Свободните от вас ще се натъкнат на човек, който силно ще ги впечатли, докато заетите ще успеят да изкарат ползотворно време с най-близкия до тях човек.

Внимавайте при финансовите операции, защото има риск да бъдете подведени и да изхарчите излишни средства.

Риби

Вие, Риби, ще сте харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол през седмицата. Възможно е да получите изненадващи обаждания или съобщения, някои от тях от хора от миналото ви.

След сряда ще се фокусирате върху служебните си ангажименти. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.