Овен

При вас, Овни, в началото на седмицата не са изключени търкания с колегите или с хора от близкото ви обкръжение, на които е възможно да реагирате изключително емоционално. При всички случаи е добре да се стараете да запазвате самообладание и да не се ядосвате за дребни и незначителни неща.

След четвъртък доста ще успокоите топката и ще имате нужда от почивка и домашен уют. Много е вероятно да преподредите и разчистите жилищата си.

Телец

Вие, Телци, е възможно да имате значителни финансови колебания и размисли за пари в началото на седмицата. Не е изключено да се решите да направите голяма инвестиция или да стартирате важен проект, чийто край обаче ще ви изглежда неясен и ще ви създава чувство на несигурност.

След четвъртък може да очаквате интересни обаждания или съобщения, както лични, така и професионални, които могат да се окажат доста полезни и освежаващи за вас.

Близнаци

Вие, Близнаци, по всяка вероятност ще знаете кога, какво да кажете или предложите на другите, за да ги замаете и мотивирате да действат, както на вас ви е удобно и угодно. Ще давате старт на нещата и ще сте пълни с идеи.

След четвъртък може да очаквате значителни финансови постъпления, които доста ще укрепят бюджета ви, но и за които има риск бързо да бъдат изхарчени за покупки и удоволствия.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата е възможно да не се чувствате особено комфортно в средата си или сред заобикалящите. По всяка вероятност ще имате нужда от почивка и уединение, а активните социални ангажименти ще ви действат доста напрягащо.

След четвъртък е възможно да се натъкнете на хора, с които отдавна сте загубили контакт и да изкарате времето си приятно в тяхната компания.

Лъв

При вас, Лъвове, нещата ще ви се случват с лекота в любовен план. По всяка вероятност с половинката ще успеете да изгладите отдавна тормозещи ви конфликти. Не е изключено да предприемете съвместни нови начинания и да решите да раздвижите рутината в отношенията си.        

След четвъртък са възможни изненади в службата или покрай ваши колеги. Внимавайте с документите, които подписвате.

Дева

Вие, Деви, ще сте изключително пробивни и целеустремени в началото на седмицата. Много е вероятно да направите значителен пробив в службата и пред висшестоящите.

След четвъртък е възможно да имате конфликт с важен за вас човек, но след известно старание от ваша страна нещата бързо ще се успокоят и уталожат.
Внимавайте със средствата за комуникация и транспорт и се пазете от грешки по непредпазливост.

Везни

При вас, Везни, през седмицата не е изключено да изникват пречки и спънки в решаването на ежедневните дела. Възможно е също така да трябва да се борите с конкуренти или съперници. По всяка вероятност ще има хора, които да са на различно мнение от вашето и да ви предизвикват да защитавате позициите си. Добре е да съумявате да запазвате самообладание, за да не олеквате и губите почва под краката си.

Ако сте достатъчно систематични, последователни и старателни, ще успеете да докажете на всички около вас, на какво наистина сте способни. Важното е да не се впечатлявате от недоброжелатели, ами да си гледате вашата работа и задължения.

Скорпион

На вас, Скорпиони, в началото на седмицата може да ви се наложи да се занимавате със семейни или наследствени въпроси, да теглите или погасявате кредит или да работите с чужди пари и ресурси.

След четвъртък е възможно да срещнете хора, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви и да ви помогнат да видите нещата, в които сте замесени от друга перспектива, което от своя страна ще ви помогне да решите някои от тормозещите ви проблеми.

Стрелец

При вас, Стрелци, са възможни търкания с половинката и изясняване на отношенията ви с нея. Ще ви се наложи да направите компромиси със себе си във връзка с общото благо, които никак няма да ви се услаждат, но ще са необходими, ако искате да запазите отношенията си.

След четвъртък ще сте по-меланхолични и чувствителни. Може да решите да си починете от хорската суетня и да оставите време за себе си и за някое ваше хоби.

Козирог

При вас, Козирози , седмицата ще бъде много динамична и раздвижена. При всички случаи ще хвърляте много емоции в работата си и сред колегите. Не е изключено да ви се наложи да замествате болен колега и да отмятате повече задачи от обикновено. Ако съумеете да останете спокойни, при всички случаи ще сте по-ефективни и по-бързо ще се справяте.

В любовен план по всяка вероятност ще ви се предоставят нови и интересни възможности. Само от вас ще зависи от кои ще се възползвате и от кои не.

Водолей

Вие, Водолеи, ще усвоявате нова информация през седмицата и ще трупате нов, полезен за бъдещото ви развитие опит. Ще има нови изисквания към вас в службата, към които ще ви се наложи да се напасвате.

Много е вероятно да имате интересни социални ангажименти и да участвате в различни събирания или празненства. Не са изключени също така общуване с чужденци или пътувания, които по един или друг начин ще ви обогатят.

Риби

Вие, Риби, в началото на седмицата по всяка вероятност ще бъдете силно ангажирани със семейството или с някой от неговите членове, на когото ще ви се наложи под една или друга форма да помагате.

След четвъртък фокусът ви ще попадне в работата и ефективното отмятане на задачи. Възможно е в службата да успеете да предприемете значителен пробив и да направите впечатление на останалите със знанията и уменията си. По всяка вероятност ще ви се отворят нови врати и шансове за растеж.