Овен

Вие, Овни, в началото на седмицата се очаква да успеете да въведете в ход важни за вас дела и да сте наистина продуктивни, докато отмятате задачите си.

След четвъртък голяма част от вас ще имат напредък в любовната сфера. Очаква се да постигнете компромиси и разбирателство с партньора и да изгладите неща, които отдавна тормозят и двете страни. Свободните от вас ще са по-директни в прелъстяването и по всяка вероятност ще достигнат до обект на тяхната страст.

Телец

На вас, Телци, седмицата може да предложи големи промени. В работата може да развиете съвсем нов подход към нещата и да разрешите отдавна тормозещи ви конфликти.

В любовта не е изключено да станете по-откровени и да заявите по-директни позиции, открито говорейки за чувствата и нуждите си, което ще помогне да бъдете разбрани и оценени по начина, по който наистина заслужавате.

Близнаци

При вас, Близнаци, са възможни разправии с хора от обкръжението ви. Много е вероятно да нямате желание да отстъпите от мнението си и да го налагате на всяка цена. Добре е обаче да се постараете да не си разваляте отношенията с останалите, още повече, че по всяка вероятност колективните усилия и продуктивната съвместна дейност, биха могли да ви донесат истински успех и удовлетворение.

Възможно е да оставите любовта на заден план, което може доста да разстрои половинката ви.

Рак

Ако сте родени под знака Рак, ви очаква една страстна и чувствена седмица, в която любовта, която давате, ще ви се връща двойно. Ще бъдете ангажирани с интимни въпроси и поради тази причина е възможно да сте много разсеяни в работата.

Добре е обаче да сте доста внимателни в периодите, в които ви се налага да сключвате сделки или да боравите с пари, защото има риск да ви измамят или подведат.

Лъв

Голяма част от вас, Лъвове, ще се отдадат на нов спорт или диета или ще въведат нещо ново към ежедневния си ритъм на живот.

След сряда ще успеете да изкарате ползотворно време с партньора.
Не са изключени също така семейни ангажименти или работа покрай дома.

Дева

Вие, Деви, не е изключено да се впуснете в опасни флиртове и закачки с близък до вас човек. Бъдете изключително внимателни какви обещания давате на другия, за да не изпаднете в трудна ситуация и да затрудните бъдещата си комуникация.

След сряда ще сте наистина прагматични и с отличен бизнес нюх. Много е вероятно да стартирате нови проекти или да се включите в дейност, която да се окаже изключително успешна и доходоносна в последствие. По всяка вероятност ще кипите от енергия и ще знаете точно къде и как да я влагате, за да вървите напред.

Везни

На вас, Везни, началото на седмицата не е изключено да предложи занимания с имотни или наследствени въпроси, както и пречки или разправии с роднини. Ако сте достатъчно дипломатични, конфликтите бързо ще се разсейват и ще стигате до решение, което да задоволи всички потърпевши.

След сряда ще сте на любовна вълна и ще флиртувате активно. В доста от случаите успешно ще завъртате главата на хората, с които сте в контакт.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, може да очаквате седмицата да ви донесе нови контакти, нови възможности или нови знания, които по всяка вероятност ще трупате от всевъзможни източници и по различни причини.

При някои от вас информацията, с която ще се заливате, ще бъде необходима за професионалната ви реализация, докато при други ще е плод на внезапно възникнало любопитство. При всички случаи ще се чувствате пълноценни и удовлетворени от себе си и постиженията си през периода.

Стрелец

Вие, Стрелци, ще сте много прагматични и материално настроени в началото на седмицата. Възможно е да си купите изгодни неща или да направите важни инвестиции.

След четвъртък голяма част от вас ще се впуснат в кратки пътувания, ще изкарат ползотворно време с приятели или ще намерят време да се отдадат на свое хоби.

Може да очаквате нови и интересни възможности в любовта.

Козирог

Вас, Козирози , ви очакват интересни срещи с важни за израстването ви хора през седмицата. Внимателно се ослушвайте за мнения и съвети, понеже е възможно в някое от тях да се крие ключа към решаването на проблем, който отдавна ви тормози.

Вторник и сряда може да не се чувствате особено стабилни финансово, за това е добре да сте внимателни с харчовете и финансовите ангажименти, които поемате.

След четвъртък ви очакват изненади от половинката и романтични предложения.

Водолей

Вас, Водолеи, ви чака една наистина успешна седмица. По всяка вероятност ще берете плодовете на изминали усилия и ще печелите симпатиите на заобикалящите. Възможно е да получите протекция или похвала от хора, които уважавате.

След четвъртък очаквайте интересни професионални предложения, които биха могли да се окажат решаващи за бъдещото ви развитие.

В любовен план нещата също ще ви се получават с лекота и по всяка вероятност уикенда доста ще разгорещите страстите с близък до сърцето ви човек.

Риби

Вас, Риби, ви чака една пълна с емоции седмица. Добре е да си доставяте максимално удоволствия и да намирате достатъчно време за почивка. Много добре биха ви се отразили творчески занимания, плуване, йога или танци.
След четвъртък ще сте много добре предразположени към хората, които са различни от вас, както и към страдащите и онеправданите.

Някои от вас може внезапно да решат да се отдадат на благотворителна кауза. При всички случаи ще сте философски настроени и ще виждате цялостната картина на нещата, без да губите от поглед собствения си принос и влияние в нея.