Овен

На вас Овни към началото на седмицата може да ви се наложи да решавате правни или философски въпроси. Тези от вас, които учат нещо, ще имат успех в попиването на знания и взимането на изпити. Другите може да очакват значителни професионални успехи. През цялата седмица ще изпъквате над останалите и при всички случаи няма да ви е никак скучно на работното място и сред колегите. Вероятни са също така флиртове и закачки с някого от колектива.

Телец

Вие Телци е много вероятно да предприемете драстични промени в начина ви на изява и демонстрация на таланти. Възможно е да решите да изпъквате със съвсем различни качества отколкото обикновено и по този начин ще дадете шанс на другите да ви видят под различен ъгъл и в различна светлина. В любовта ще имате успехи и по всяка вероятност ще успеете да изкарате приятно време с половинката. За тези, които нямат такава, периодът ще е благоприятен за романтични срещи и флиртове.

Близнаци

Вие Близнаци може да имате конфронтации с хора от обкръжението и да се наложи да изяснявате позициите си с тях. Внимавайте да не се хвърляте в излишни спорове и да не изпускате нервите си, понеже ще е във ваша вреда. Постарайте сте да сте максимално дипломатични и отворени към противоположната гледна точка.

Възможно е да изкарате края на седмицата с роднини, но дори и тогава, ще се изисква дипломатичността ви.

Рак

При вас се очакват интересни обаждания или съобщения от важни за вас хора. Възможно е също така да имате много емоции покрай колегите и да ви се наложи да участвате в съвместни проекти, които ще ви стимулират ментално и които ако се постараете да сте достатъчно кооперативни, ще ви помогнат в кариерата.

До средата на седмицата отношенията ви с половинката, може да се леко нестабилни, но към края ще се уравновесят и отново ще успеете да намерите общ език с нея.

Лъв

Ако сте зодия Лъв, седмицата ще бъде наистина успешна за финансовите ви дела. Много е вероятно да ви хрумнат добри идеи за печалба и инвестиции. Ослушвайте се, какво ви казват другите, понеже е възможно да получите ценни съвети. Внимавайте унесени в практически въпроси да не изоставите личния си живот и да не пренебрегнете половинката и семейството, понеже те ще имат нужда от вашата подкрепа.

Дева

Вие Деви ще сте наистина успешни през седмицата. По всяка вероятност ще стартирате нови начинания и ще печелите чуждите симпатии. Не е изключено точно сега да решите да афиширате връзка и да я направите официална. Ако сте свободни, моментът е подходящ да омаяте някой интересен обект.

Везни

При вас Везни, е възможно да имате шанс да сключвате задкулисни договорки и да се споразумявате за важни за вас неща. Внимавайте да не се подведете по нечий чужд чар и убедителна способност и да пренебрегнете себе си и крайните си цели. Много е важно да сте систематични и последователни, докато излагате изискванията си.

Скорпион

Вие Скорпиони ще имате полза от социалните си контакти и дори да ви изникнат трудни ситуации, все ще се намира някой да ви измъкне и да ви помогне. Периодът е много подходящ да започнете да преследвате отдавна замислена цел и да положите ново начало. Не е изключено също така да хвърлите око на някой от приятелския си кръг и интересът да е взаимен.

Стрелец

При вас Стрелци ще се появят много интересни възможности за изкачване по професионалната стълбица. Добре е да започнете да градите нещо в службата и имайте предвид, че полагайки усилия и стараейки се, нещата ще Ви се случват на стабилна основа. Същото важи и за партньорствата, ако сте достатъчно търпеливи и толерантни, връзката ви ще се развива и ще разгръща най-добрия си потенциал.

Козирог

Вие Козирози ще имате шанса през седмицата да инвестирате свои или чужди пари и ресурси. Не е изключено също така да си имате работа с кредити или наследствени въпроси.

Може също така да си имате вземане-даване с чужденци или с хора, които под една или друга форма ще ви разширят съзнанието и ще ви обогатят.

Водолей

Вие Водолеи до средата на седмицата ще сте много разсеяни и няма да ви се занимава с нищо. Ще имате нужда от спокойствие и почивка и е добре сами да успеете да си го осигурите. След средата на седмицата ще сте във вихъра си и ще жънете успехи. Много вероятно е да успеете да изпъкнете във връзка с важни проекти и да получите поощрение. В този период ще можете да намерите отдавна загубени неща, да ви върнат стоки и пари или да ви изплатят забавени плащания.

Риби

При вас Риби акцентът на седмицата се пада в партньорските взаимоотношения. Много е вероятно личното ви партньорство да търпи развитие и промяна, същото важи и за професионалните ви отношения. Определено ще имате шанса да стартирате нови проекти, да подписвате нови договори и по този начин да разширявате дейността си.