Овен

Вие, Овни, по всяка вероятност ще използвате началото на седмицата за социални контакти или обществени изяви. Много е вероятно да срещнете правилите хора, които в последствие под една или друга форма да са ви полезни със съвет или препоръка.

Втората половина от седмицата ще прекарате с най-близките си хора и по всяка вероятност в домашна атмосфера. Не е изключено да се отдадете на кулинарни експерименти и да бъдете подобаващо оценени от най-близките си хора.

Телец

При вас, Телци, работата ще бъде приоритетна в началото на седмицата и е много вероятно да пожънете големи успехи със задачите, които сте си поставили.

След четвъртък ще се фокусирате върху приятелите си или върху някое ваше хоби.

Възможно е да ви изникнат проблеми със средствата за комуникация и транспорт. Подхождайте отговорно към тях.

Близнаци

Вас, Близнаци, ви очакват много интересни събития през седмицата. Ще имате възможност да учите нови неща и да се обогатявате посредством опита си. Много е вероятно да срещнете интересни и нестандартни хора, както и такива, които по един или друг начин да разширят мирогледа ви.

Също така не е изключено да въведете нещо ново в живота си, да се отдадете на интересен спорт или процедура, да промените визията или представянето си пред хората.

Рак

Вие, Раци, в началото на седмицата може да приемате нещата по-дълбоко от-обикновено и да преживявате нормални житейски ситуации доста драматично, търсейки скрити подбуди или смисъл в нещата, които хората около вас правят или казват. Старайте се да не реагирате първо сигнално и си давайте време за размисъл преди да говорите или действате.

След четвъртък градусът на настроението ви драстично ще се покачи, ще успеете да намерите вътрешния си баланс и да се насладите на едни добри отношения със заобикалящите.

Лъв

При вас, Лъвове, в началото на седмицата не са изключени конфронтации или разправии с партньора. Постарайте се да не сте много крайни в изказванията си и да не прибързвате в заключенията и решенията си за по нататъшното развитие на връзката.

След сряда ще успеете да отделите време на семейството си и да се насладите на домашния уют. Много е вероятно да преаранжирате нещо в дома си, да обновите интериора си или да се отдадете на кулинарни експерименти.

Дева

Вас, Деви, ви чака една много динамична седмица, в която ще хвърчите от задача на задача и ще ви е доста трудно да се спрете на едно място. При всички случаи е добре да не се пресилвате, за да не пострада здравето ви.

Свободните от вас по всяка вероятност ще се натъкнат на човек, който силно да ги впечатли, докато заетите ще имат шанса да изкарат ползотворно време с партньора.

Везни

Вас, Везни, в началото на седмицата ви очакват любовни вълнения. Ще сте много харизматични и общителни и доста лесно ще намирате общ език с противоположния пол.

След четвъртък ще се фокусирате върху работата и ангажиментите си. Много е вероятно да ви изникнат интересни професионални предложения, които да ви подтикнат да стартирате бъдещи проекти.

Скорпион

Вие, Скорпиони, в началото на седмицата ще сте силно ангажирани с някой член от вашето семейство, с ремонтни дейности или с преаранжиране на дома си.

След сряда ще сте силно отдадени на някакво хоби или развлечение и най-вероятно ще сте социално-активни и общителни.

Ще сте флиртаджийски настроени и да успеете да впечатлите обект на вашата страст с чара и остроумието си.

Стрелец

Голяма част от вас, Стрелци, ще имат конфликти с близък до тях човек през седмицата. Добре е да сте внимателни с хората около вас и да се стараете да не ги нагрубявате, ако виждат нещата доста по различно от вас.

Бъдете предпазливи със средствата си за комуникация и транспорт и подхождайте отговорно към тях.

Козирог

Седмицата ще бъде наистина успешна за вас, представители на зодия Козирог. Много е вероятно да спечелите допълнителни средства или да получите забавени плащания.

След сряда не е изключено да получите важни обаждания или съобщения, благодарение, на които да ви се отворят нови врати за лични и професионални успехи.

Внимавайте на кого какво казвате, за да не нагрубите някого неволно или да споделите повече информация, отколкото е необходима.

Водолей

На вас, Водолеи, началото на седмицата ще предложи някакво новo начало или напасване към промяна в личен или професионален план. Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате.

След четвъртък ще намерите начин да се отпуснете и да си починете. Добре да отделите достатъчно внимание на близките си хора и да намерите начин да им покажете, че държите на тях.

Риби

При вас, Риби, е възможно седмицата да започне леко колебливо и да сте малко отнесени. Много е вероятно да имате нужда да се отделите от социалния живот, за да си починете. Ще сте ангажирани най-вече със собствените си проблеми, както и с тези на най-близките си хора.

Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте.

След сряда ще се фокусирате върху печеленето и харченето на пари, само внимавайте да не се изхвърляте