Овен

На вас, Овни, в началото на седмицата може да ви се наложи да се доказвате на любовния фронт. Ще сте склонни да показвате чувствата си и да правите дребни, но ценни жестове за важен за вас човек, които ще бъдат добре приети и оценени.

В работата ви е много вероятно да трябва да усвоявате нови знания, с които ще правите впечатление на висшестоящи, но гледайте да не прекалите с натегачеството, за да не си спечелите врагове в лицето на другите колеги.

Телец

При вас, Телци, в любовен план нещата няма да вървят така леко, както ви се иска. Може да се натъкнете на ревност или неразбиране от страна на партньора. Ако обаче успеете да не раздувате проблема, нещата бързо ще отшумят.

В работата ще сте мотивирани и амбицирани и ще давате всичко от себе си. Не е изключено да ви се струпат допълнителни задачи, с които да ви се наложи да се справяте.

Близнаци

На вас, Близнаци, е възможно да ви се наложи под една или друга форма да работите с чужди пари, наследствени въпроси, инвестиции или кредити през седмицата.

Не е изключено да сте по-песимистични в настройката си от обикновено и да придавате на нещата и хората, с които се сблъсквате песимистична окраска. Поради тази причина е важно да не избързвате в реакциите си и да се постараете да сте достатъчно обективни, за да не си навлечете излишни неприятности или да развалите отношенията си с хора, които не го заслужават.

След четвъртък е вероятно една част от вас да предприемат кратки пътувания или разходки в планината. При всички случаи ще сте доста авантюристично настроени.

Рак

При вас, Раци, са възможни много силни романтични трепети през седмицата. На моменти може да сте доста мечтателни и не особено реалистични във връзка с обект на вашата страст. При всички случаи ви се препоръчва да внимавате с кроенето на общи планове, за да не се разочаровате в последствие.

Ще полагате изключително старание, докато си изпълнявате служебните ангажименти. Много е вероятно да осъществите значителен пробив за нещата, които най-силно ви вълнуват.

Лъв

При вас, Лъвове, седмицата е подходяща за почивка и разпускане, творчески занимания и пътувания. Ако имате много работа през деня, се старайте през вечерите да можете да си доставяте удоволствие и да разпускате напрежението, за да не се натрупва.

Към края на седмицата акцентът ви падавърху партньорството и не са изключени известно количество емоции в тази сфера от живота ви. За да не се изпокарате с любимия, ви се препоръчва да предприемете съвместни занимания, които да носят удоволствие и на двете страни.

Дева

За вас, Деви, седмицата ще предложи време прекарано със семейството, децата ви или с любим човек. В този период не са изключени ангажименти покрай дома, ремонтни дейности, закупуване на мебели или уреди.

Ще врите и кипите от любов. Заетите от вас, ще успеят да се разнообразят с половинките си докато свободните ще омагьосват с чар и флиртаджийски умения представителите на противоположния пол.

Везни

Вие, Везни, ще сте много философски настроени и ще се стремите да виждате голямата картина в заобикалящите ви ситуации. Няма да се фиксирате върху дребните и незначителни неща, както обикновено и поради тази причина присъствието ви ще успокоява околните.

Също така е възможно да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. Не са изключени срещи с хора, които биха могли да обогатят мирогледа ви и да са ви интересни събеседници.

Скорпион

Ако сте родени под знака Скорпион, финансовите въпроси и разпределението на бюджета и печалбите ще ви се отдават перфектно през седмицата. Не е изключено да направите печеливши инвестиции, които да ви донесат добри постъпления или да стартирате успешно бизнес начинание с доверен и близък до вас човек.

При всички случаи се очертава да имате една много интересна и динамична седмица, през която ще успеете да постигнете неща, към които отдавна се стремите. Всеки от вас, ще намери своя собствен начин да блесне и да направи впечатление на заобикалящите.

Стрелец

При вас, Стрелци, решаването на любовни въпроси ще е основна темa през седмицата. Някои от вас ще измислят интересна изненада за своя любим човек и ще изкарат ползотворно време с него.

След четвъртък ще напреднете доста в служебен план и по всяка вероятност ще изпъкнете пред шефовете и колегите си.

Козирог

Вие, Козирози, в началото на седмицата може да сте леко унили и негативно настроени. Не е изключено да ви се наложи да работите с чужди пари и ресурси, да погасявате кредити или да се занимавате с наследства или семейни въпроси. Ще сте склонни да претегляте всичко под лупа и да сте доста мнителни към заобикалящите.

След средата на седмицата ще се впуснете във флиртове и забавления.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолея, ви очаква една доста раздвижена и пълна със социални контакти и събития седмица.

В работата ви, не е изключено да имате смяна в колектива или в ръководството, която да предизвика смут и объркване в нормалния ви и ежедневен работен ритъм, но ако съумеете да запазите самообладание бързо ще се напаснете към нея.

В любовта очаквайте изненади от любим или интересен за вас човек. Възможни са неочаквани обаждания или съобщения, които доста да ви развълнуват и впечатлят

Риби

Вие, Риби, ще сте много силно насочени към професионалните си цели и реализация през седмицата. По всяка вероятност ще имате възможност в социалната си среда да се натъкнете на хора, които биха могли да ви бъдат полезни да осъществите своя отдавнашна цел или мечта и които в последствие да ходатайстват за вас и да ви пазят гърба.

Внимавайте в стремежа си да блеснете професионално, да не пренебрегнете половинката си и да трябва в последствие да й се реванширате.